Food | REPOST: Tony's Chocolonely Melk Popcorn Discodip

woensdag 21 september 2016


Deze reep werd vorig jaar uitgebracht als limited edition maar bleek al snel razend populair. Tot mijn grote vreugde is de reep inmiddels opgenomen in het vaste assortiment. Ik schreef vorig jaar onderstaande review en wilde deze graag met jullie delen. Hopelijk zijn jullie ook al fan, maar anders vast na dit artikel;)


Naast melk/popcorn/discodip is er nog puur/amandel/zeezout, de variant met melk/vijg/walnoot had wat kwaliteitsprobleempjes en heeft daardoor vertraging opgelopen. Ik ben geen fan van pure chocolade maar heb wel even geproefd; vrij veel zout naar mijn mening, de amandel was wel erg lekker er doorheen:) Ik kocht mijn repen bij de Wereldwinkel voor €3,19 per stuk.


Nou, het is weer een toppertje hoor! Naast de heerlijke vertrouwde melkchocolade van Tony's proef je nu een mildzoute popcorn, het doet me een klein beetje denken aan die rijstrepen. De bite van de popcorn is echt een toevoeging, lekker en niet te zout. De discodipjes zorgen voor een knapperig gevoel maar voegen qua smaak weinig toe, ik vind ze wel heel erg leuk om te zien! Mijn lievelingsreep (met noga), heeft 'ie nog niet verslagen maar het is toch zeker wel een tweede plek;)
Credits voor de prachtige feestverpakking trouwens!

Waarom reposts: In de zomer maakte ik gebruik van reposts omdat ik minder bezoekers had en lekker van de zomer wilde genieten. Inmiddels is school weer begonnen en dat is, in combinatie met stage allemaal erg druk. Ik ben daarom voor de komende maanden al wat reposts aan het inplannen. Mocht ik dan vast lopen door huiswerk of tentamens dan komt er in ieder geval iets online. Uiteraard is het streven wel om ook gewoon een nieuw artikel te plaatsen:)

8 opmerkingen:

  1. Deze variant ken ik nog niet, maar ik probeer wat gezonder te eten...en ga dus proberen deze Tony te weerstaan :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Knap van je! Gelukkig zijn er nog genoeg lekkere dingen die ook gezond zijn:)

      Verwijderen
  2. Ik vind dit de lekkerste Tony reep, als ik er 1 koop is het altijd deze die mee naar huis gaat :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. oh wat ziet dat er lekker uit! Ik heb nu echt onwijs veel zin in chocolade! balen, want er is niks in huis.. haha

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!