OVER MIJ


Lieve allemaal,

Allereerst; ontzettend leuk dat je de moeite hebt genomen om even rond te kijken op mijn site, ik ben blij met iedere bezoeker!
Ik ben Mira, 26 jaar en woon in Utrecht . Ik zit in het derde jaar van de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en zowel op school als op stage heb ik het ontzettend naar mijn zin. Momenteel werk ik veel met vluchtelingen en ik hoop hier volgend jaar, na mijn afstuderen in verder te gaan.

Hier op www.miratells.nl verschijnt bijna iedere dag een artikel. Meestal gaan ze over beauty, op maandag vaak over food en soms over iets anders. Ik hou ontzettend van schrijven en fotograferen, hopelijk zien jullie dat een beetje terug op mijn blog.

Opmaken moet je leren, dat kun je niet meteen. Ik ben absoluut geen talent en leer nog steeds, op mijn site laat ik jullie ontzettend veel verschillende producten zien en wat ik daar mee doe. Soms gaat dat meteen goed, vaak ook niet maar goed, wie kon er meteen een perfecte eyeliner aanbrengen?

Eten is een passie. En dan bedoel ik ook echt eten, veel eten, slecht eten, gezond eten, snoep, het maakt allemaal niet uit. Op mijn blog besteed ik vooral aandacht aan gezond en verantwoord eten.

Ik vind het steeds leuker om mij bezig te houden met verantwoorde ingredi├źnten, verpakkingen en bedrijven. Niet alleen met eten maar ook met beauty. Er zijn zo ontzettend veel leuke en fijne producten te maken en bedenken zonder dat daar chemische "troep" aan te pas hoeft te komen. Ik ben geen eco-guru dus ik gebruik natuurlijk ook "gewone" producten, van beide werelden wat. Ook vind ik het belangrijk om te vermelden of een product op dieren getest is. Je zult hier soms producten voorbij zien komen van merken die op dieren testen, zelf koop ik deze producten niet omdat ik mij daar niet prettig bij voel. Omdat ik veel ontvang voor mijn blog, wil ik zo veel mogelijk testen, jullie lezers hebben natuurlijk altijd zelf de keuze of je wel of geen producten wilt aanschaffen of gebruiken die op dieren getest zijn.

Ik hoop jullie hier iedere dag een beetje te kunnen inspireren, en jullie mij natuurlijk.

"Inspiration is the greatest gift".

X

<div id="Mjg3NjM0Nw=="><a href="https://activate.bloglovin.com/profile/2876347"><img src="https://activate.bloglovin.com/common/images/badge1.png" width="200" height="200"/></a></div>