CONTACT & ZAKELIJK


Als je iets wilt vragen of iets wilt doorgeven kun je altijd een mailtje sturen naar info@miratells.nl, je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord terug.

Social Media:

Samenwerken?
Voor een samenwerking (productreview, advertorial, banner, social mediapost etc.) kun je mailen naar info@miratells.nl
Advertorials zijn mogelijk mits deze over beauty en food-gerelateerde onderwerpen gaan en ik eigen foto's mag toevoegen. Ook werk ik niet met aangeleverde teksten, ik krijg regelmatig verzoeken om voorgeschreven teksten over de meest vreemde onderwerpen (auto's, voetbal, koelkasten) te plaatsen, mocht je een koelkasten bedrijf of auto-onderdelen webshop hebben; ik ben niet de blog die jullie zoeken.

De advertentiemogelijkheden op www.miratells.nl zijn beperkt. Dit omdat ik de focus wil leggen op mijn artikelen en niet op banners aan de zijkant of bovenkant. Natuurlijk zijn er wel voldoende mogelijkheden en sta ik open voor idee├źn.

Alle foto's op deze site zijn zelf gemaakt, tenzij anders vermeld. Er is dan altijd een link naar de bron van de foto toegevoegd.
Mijn eigen gemaakte foto's mogen gekopieerd en opgeslagen worden voor eigen gebruik. Indien je mijn foto's wilt gebruiken, mail me even met hoe/wat/waar/waarom.

De meest voorkomende samenwerking die ik op dit moment doe is het reviewen van een product, dit vermeld ik altijd in het artikel, onderaan of verwerkt in de tekst.

Mocht je je afvragen wie de prachtige illustraties en de header voor mijn blog heeft gemaakt; dat was Emmy. Emmy blogt op zonenmaan.net en kan zo als je ziet prachtig tekenen. Ze heeft een leuke eigen stijl maar luistert goed naar de wensen van haar klanten, echt een aanrader mocht je ooit een illustratie of iets dergelijks nodig hebben!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!