CONTACT & ZAKELIJK


Als je iets wilt vragen of iets wilt doorgeven kun je altijd een mailtje sturen naar info@miratells.nl, je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord terug.

Social Media:

Samenwerken?
Voor een samenwerking (productreview, advertorial, banner, social mediapost etc.) kun je mailen naar info@miratells.nl
Advertorials zijn mogelijk mits ik eigen foto's mag toevoegen. Ook werk ik niet met aangeleverde teksten, ik krijg regelmatig verzoeken om voorgeschreven teksten over de meest vreemde onderwerpen (auto's, voetbal, koelkasten) te plaatsen, mocht je een koelkasten bedrijf of auto-onderdelen webshop hebben; ik ben niet de blog die jullie zoeken.

Alle foto's op deze site zijn zelf gemaakt, tenzij anders vermeld. Er is dan altijd een link naar de bron van de foto toegevoegd. Mocht je een foto willen doorplaatsen, dan zijn hier kosten aan verbonden, neem hiervoor dus graag even contact op. Ook aan het doorplaatsen van teksten zijn kosten verbonden, ook als deze vertaald zijn.


De meest voorkomende samenwerking die ik op dit moment doe is het reviewen van een product, dit vermeld ik altijd in het artikel, onderaan of verwerkt in de tekst.

Linkbuilding?
Heb je een artikel op mijn site ontdekt die jij wellicht verkoopt via jouw bedrijf en wil je een linkje in het artikel laten plaatsen? Dat kan, neem gerust contact op voor de mogelijkheden.Mocht je je afvragen wie de prachtige illustraties en de header voor mijn blog heeft gemaakt; dat was Emmy. Emmy blogt op zonenmaan.net en kan zo als je ziet prachtig tekenen. Ze heeft een leuke eigen stijl maar luistert goed naar de wensen van haar klanten, echt een aanrader mocht je ooit een illustratie of iets dergelijks nodig hebben!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!