Blog | Reminder: Win mijn favorieten!

donderdag 29 september 2016


Met mijn verjaardag gaf ik al een pakketje weg met een aantal van mijn favoriete producten/merken/dingen. In dat pakketje zat natuurlijk wat te eten, maar ook iets van Lush en andere merken die ik fijn vind. Ik besloot dat het weer eens tijd is voor een winactie én dat een doosje favorieten daar wel weer geschikt voor is. Lees dus vooral even verder om te zien hoe je kans maakt, het is allemaal heel simpel:)

Maar wat kan ik dan winnen?
Wat die producten zijn dat ga ik niet vertellen, als je mij een beetje volgt kun je vast wel wat dingetjes of merken raden;) Je krijgt in ieder geval meerdere producten, op het moment van typen weet ik zelfs nog niet wat ik jullie ga geven. Ik heb wel vaag wat ideeën en ga ze komende tijd de dingetjes verzamelen.

Wat moet ik hier voor doen?
- Laat een reactie achter dat je mee doet en zorg er voor dat ik je mailadres ergens kan vinden. Ik zou het leuk vinden als je in de reactie zet wat jij denkt dat er in het pakketje gaat zitten, dit is geen vereiste. Ook als je het volledig fout hebt maak je nog steeds kans, misschien juist wel grappig als jullie gaan raden wat er in ieder geval niet in zit.
- Volg mij op Bloglovin.

Bovenstaande twee acties zijn vereist maar extra deelacties of volgacties wil ik graag belonen. Mocht je ergens anders wat posten over deze winactie of mij op een ander kanaal gaan (of al) volgen laat dan even achter wat je allemaal gedaan hebt in de comments. Per deelactie of volg krijg je dan een extra kans. Mijn social media kanalen vind je rechts van dit artikel, zo weet je waar je me kunt vinden/taggen/volgen.

Overige voorwaarden
- De winactie loopt tot en met 30 oktober 2016, de winnaar krijgt 1 november 2016 bericht. Als je niet binnen 3 werkdagen reageert, kies ik iemand anders.
- Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
- Ik ben niet aansprakelijk voor het zoek raken of beschadigen van het pakketje, je krijgt uiteraard een traceercode.

Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties, veel geluk allemaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!