Life | REPOST: 10 redenen waarom ziek zijn soms best leuk is

vrijdag 16 september 2016


Iedereen is wel eens ziek, zwak en misselijk. Nou is dat over het algemeen heel vervelend, zeker als je écht heel ziek bent. Nu kennen we allemaal vast wel die dagen, zeker vrouwen, dat je je te beroerd voelt voor school maar wel in staat bent om te lezen of naar een laptop te kijken. Vandaag geef ik jullie 10 redenen waarom ziek(ig) zijn niet altijd vervelend hoeft te zijn.

1. Je kunt de hele dag knuffelen met je kat.

2. Bovenstaande activiteit doe je in pyjama en zonder make-up.

3. Je kunt ongegeneerd overdag in bed blijven liggen, je hebt de perfecte reden; je bent immers ziek.

4. Je kunt eindelijk die serie binge-watchen.

5. Je kunt je moeder/vriend/huisgenoot commanderen voor glaasjes water en boterhammen, je bent immers ziek.

6. Je hoeft je geen zorgen te maken over taken de rest van de dag of het avondeten. Wie ziek is hoeft immers alleen lekker uit te zieken.

7. Met een Iphone 4 uit de oertijd moet je zeker 4 keer per dag op zoek naar een stopcontact, thuis is deze gelukkig altijd binnen handbereik, net als de WIFI.

8. Je hebt alle tijd om lekker blogjes te lezen en Instagram af te struinen naar mooie foto's.

9. Uit pure verveling download je zelfs een e-book, lezen blijkt dus best leuk te zijn en het boek is binnen een paar uur uit.

10. Als je je écht wat beter voelt na een paar uur extra in bed dan kun je eindelijk die lang uitgestelde DIY gaan proberen!

Als ik ziek ben lig ik doorgaans de hele dag in bed en blijft het bij een beetje lezen of Netflix, bovenstaande activiteiten zijn natuurlijk ook heel erg geschikt voor lamme zondagen;)
Wat doe jij als je ziek bent?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!