Blog | Win mijn favorieten!

vrijdag 23 september 2016


Met mijn verjaardag gaf ik al een pakketje weg met een aantal van mijn favoriete producten/merken/dingen. In dat pakketje zat natuurlijk wat te eten, maar ook iets van Lush en andere merken die ik fijn vind. Ik besloot dat het weer eens tijd is voor een winactie én dat een doosje favorieten daar wel weer geschikt voor is. Lees dus vooral even verder om te zien hoe je kans maakt, het is allemaal heel simpel:)

Maar wat kan ik dan winnen?
Wat die producten zijn dat ga ik niet vertellen, als je mij een beetje volgt kun je vast wel wat dingetjes of merken raden;) Je krijgt in ieder geval meerdere producten, op het moment van typen weet ik zelfs nog niet wat ik jullie ga geven. Ik heb wel vaag wat ideeën en ga ze komende tijd de dingetjes verzamelen.

Wat moet ik hier voor doen?
- Laat een reactie achter dat je mee doet en zorg er voor dat ik je mailadres ergens kan vinden. Ik zou het leuk vinden als je in de reactie zet wat jij denkt dat er in het pakketje gaat zitten, dit is geen vereiste. Ook als je het volledig fout hebt maak je nog steeds kans, misschien juist wel grappig als jullie gaan raden wat er in ieder geval niet in zit.
- Volg mij op Bloglovin.

Bovenstaande twee acties zijn vereist maar extra deelacties of volgacties wil ik graag belonen. Mocht je ergens anders wat posten over deze winactie of mij op een ander kanaal gaan (of al) volgen laat dan even achter wat je allemaal gedaan hebt in de comments. Per deelactie of volg krijg je dan een extra kans. Mijn social media kanalen vind je rechts van dit artikel, zo weet je waar je me kunt vinden/taggen/volgen.

Overige voorwaarden
- De winactie loopt tot en met 30 oktober 2016, de winnaar krijgt 1 november 2016 bericht. Als je niet binnen 3 werkdagen reageert, kies ik iemand anders.
- Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
- Ik ben niet aansprakelijk voor het zoek raken of beschadigen van het pakketje, je krijgt uiteraard een traceercode.

Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties, veel geluk allemaal!

15 opmerkingen:

  1. Jaaaa wat een leuke winactie! Super leuk <3 Ik doe mee! Ik ben heel erg benieuwd naar het pakketje.
    Ik gok misschien, lush, andrelon, rituals, catrice? :) Veel succes iedereen!
    E-mail: evelienslingerland@hotmail.com
    Liefs,
    Evelien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ohhh! Wat fijn. Ik doe mee! Ik kende je blog nog niet maar ben je direct gaan volgen :) Ik heb even je instagram gecheckt en ik gok dat er misschien wel wat weer van Lush bij zit, chocolade, etos en een nagellakje!

    (m'n e-mail: naomi@naomiinwonderland.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. super leuke winactie! die sephora nagelstickers worden het in ieder geval niet, haha! ik gok iets van oriflame en misschien etos? mijn e-mail is in ieder geval robinvalentineb@gmail.com :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke actie! Ik doe graag mee (:
    Ik volg je op facebook, instagram en bloglovin'
    Mijn email is: Jolijndoelman@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk ik doe mee, volg je overal al volgens mij :-) Ik denk dat het de toothttabs van Lush zijn in ieder geval, lipproduct van Lavera en iets van Dr Hauschka? Liefs Lesley

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oja en natuurlijk iets van etos :-) e-mailadres is: info@mylittlehappiness.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super leuk! Ik doe echt heel graag mee met je winactie, ben wel benieuwd naar t pakketje! Ik zou echt niet weten wat er nog meer in zou zitten. Misschien iets van the body shop en een lipstick? Mn email adres is chantallemauritsch@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ah leuke actie, vooral omdat we niet weten wat het is. Ik volg je al een tijdje dus dat is al een check. Ik denk dat in het pakketje Lush producten zitten.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke winactie! Ik hoop en denk (nou ja ik hoop vooral) dat het iets van Lush is, ik denk ook een nagellakje en iets lekkers om mee te douchen.
    Contact met mij krijgen is simpel als je doorklikt naar mijn blog en dan via de contactpagina ;) Want mijn e-mailadres ga ik natuurlijk niet openbaar publiceren ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat leuk, zo'n mystery gift! Ik doe heel graag mee. Ik denk dat er iets lekkers van chocolade in zit en zeker een productje van Lush. Ik volg op BL (Tamara TS), Instagram (@paramara1982) en FB (Tamara Mara Großmaul) en ik heb geliked en gedeeld. paramara1982@gmail.com .

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oeeeehhh verrassend en spannend! Ik doe heel graag mee! En ben jaloers dat jij de nieuwe tony's allemaal al geproefd heb! Ik volg je op Bloglovin!
    Liesbeth_dorresteijn@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een tof idee om een geheim pakketje samen te stellen! Ik waag een gokje! Ik volg je via Bloglovin, Instagram en Facebook ;) Mijn email is naomidekkerr@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Favorieten winnen wil ik wel! Lush, Etos, nagellak, een chocolaatje? Ik doe graag mee en volg je al overal! Ik heb gedeeld via Facebook.
    Mijn mail is sabrina at denklicht punt nl
    Groetjes Sabrina

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik denk dat er in ieder geval chocolade bij zit.
    sepia [at] home . nl

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!