Beauty | Dr Hauschka Multi Review

dinsdag 7 maart 2017


Ik ben zo blij dat ik jullie eindelijk deze producten mag laten zien! Al een tijdje had ik deze fijne producten van Dr Hauschka in huis, vanaf nu zijn ze ook echt verkrijgbaar en laat ik jullie graag de foundation, de poeder, een lipstick en een oogschaduw zien.


In 2017 bestaat een van mijn favo merken, Dr Hauschka, 50 jaar, dit wordt uitgebreid gevierd met een compleet vernieuwde make-up lijn. Er zijn maar liefst 83 producten met nieuwe formules, kleuren en verpakkingen. De nieuwe lijn laat zien dat ¨green¨ en ¨glamour¨ prima samen gaan en dat biologische make-up niet saai en stoffig hoeft te zijn.

Ik was altijd al fan van onder andere de gezichtspoeder van Dr Hauschka en laat jullie heel graag de 4 producten zien die ik de afgelopen tijd met veel plezier heb geprobeerd.


Foundation ¨02 Almond¨ €23,95
De foundation is nu in 7 kleuren verkrijgbaar eb beloofd een gelijkmatige tint en een lichte tot medium dekking. De kleur vermengt zich bijna met je natuurlijke huidskleur en heeft hierdoor een heel natuurlijk effect. De formule is voedend met minerale pigmenten en extracten van heilzame planten.


Zonder foundation.


Met de foundation.

Het effect is wat mij betreft precies zoals beloofd, een lichte dekking die voor een echt onzuivere of gevlekte huid niet voldoende is. De foundation voelt zeer mild aan en ruikt licht naar rozen. Ik vind de foundation voor mijn huid niet supergeschikt buiten de zomer om. Ik heb graag wat meer dekking maar ben wel echt verliefd op de lekkere geur en het comfortabele gevoel.


Colour Correcting Powder €29,95
Deze mooie poeder heeft 4 verschillende tinten in 1 doosje en vermindert roodheid en donkere kringen. De poeder zorgt voor een frisse, gezonde en gelijkmatige uitstraling. Door de zijde in de poeder voelt je huid zacht aan, het product is zowel zonder foundation als over foundation te gebruiken.

De vorige poeder die ik testte van Dr Hauschka was een grote favoriet en ging onlangs op, ik was dan ook erg blij met een nieuwe variant.


Wat mij betreft weer een top poedertje. Fijn, dun en natuurlijk effect en zuinig in gebruik. Hij matteert mooi en corrigeert inderdaad her en der wat kleur.


Lipstick ¨11 Amaryllis¨ €19,50
De nieuwe lijn lipsticks heeft naast een zeer intense kleur ook een natuurlijke glans. Er zijn 18 verschillende kleuren, zo is er voor elke huidskleur en elke gelegenheid een passende lippenstift. De rijke formule bevat onder andere minerale pigmenten, amandelolie en extracten van heilzame planten zoals rozen, wondklaver en rozenbottel.


Zoals je kan zien een zeer intense kleur met een mooie maar subtiele glans.



Ik ben geen groot fan van rode lipsticks, ik vind andere kleuren gewoon beter bij me passen. Wel is dit een prachtige klassieke kleur die ik eigenlijk gewoon moet bewaren. Hij voelt fijn aan, blijft goed zitten en dekt prachtig.


Eyeshadow ¨02 Lapis Lazuli¨ €12,50
Van de oogschaduw zijn er nu 5 prachtige kleuren die je natuurlijke oogkleur doen stralen. De oogschaduw bestaat uit minerale pigmenten en plantenextracten zoals zwarte thee en echte zijde om de gevoelige en dunne huid rond de ogen te verzorgen.


Een mooi pigment, ik zie ten opzichte van eerder oogschaduw van Dr Hauschka echt verbetering. Wat mij betreft een mooie en intense kleur die niet korrelt en goed op te bouwen is en prima blijft zitten.


Ondanks dat niet alle producten helemaal mijn kleur zijn, vind ik ze stuk voor stuk van goede kwaliteit en gebruik ik vooral de foundation en de poeder met heel veel plezier. Dr Hauschka is wat prijzig maar mijn ervaring is dat de producten lang mee gaan en hun geld echt wel waard zijn. Dr Hauschka test niet op dieren en maakt gebruik van natuurlijke en biologische ingrediënten. Je vind de producten van Dr Hauschka in de corners bij natuurwinkels, bij de Bijenkorf, geselecteerde salons en distributeurs en online.

4 opmerkingen:

  1. Mooie producten weer! Vooral het Colour Correcting Powder spreekt me zeker aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige producten, ik vind het ook zo'n mooi merk! Ik vind de lipstick je heel mooi staan hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het merk ook heel erg fijn. En dat tasje wordt ik helemaal hebberig van hihi. Hoort die bij het setje?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke Make-up lijn is het meid.... Super mooi van kleuren.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!