Body | Bee Honest Bad & Douche Kokosnoot

donderdag 23 maart 2017


Ondanks dat douchegel een product is wat veel mensen dagelijks gebruiken, wordt er vaak weinig aandacht aan besteed. Ik gebruik alleen nog maar douchegel die ik écht heel lekker vind, zonde om je dag te starten met een matige geur toch? Door mijn blog heb ik de luxe veel producten te mogen testen en daardoor heel veel lekkere dingen te ontdekken. Vandaag laat ik jullie deze natuurlijke douchegel met de geur van kokos. Ik kan alvast verklappen dat deze kokos geur heel anders is dan hoe ik ´m in andere producten heb geroken.


Bee Honest heette voorheen Bee Natural, niet zomaar heeft dit bedrijf er voor gekozen de naam aan te passen. Met Honest linken ze naar de bijen die zo belangrijk zijn voor de producten, hier vertel ik je later meer over. Ook refereren ze met deze naam naar lief (honey) omdat ze lief willen zijn voor de natuur en zichzelf met eerlijke ingrediënten en goede intenties.


Bee Honest gaat een stapje verder dan natuurlijk en biologisch; in hun producten maken ze veel gebruik van fairtrade en biologische honing. Ook ondersteunen ze projecten die bijen en de natuur een stapje verder helpen. In veel van de producten van Bee Honest wordt honing van de eigen imkerij in Nederland gebruikt. Grappig, ik vind het bijna on-Nederlands goed ogen allemaal, toch fijn om te ontdekken dat we ook dit soort merken van eigen bodem hebben.


In deze bad & douche wordt een milde reiniging gecombineerd met de natuurlijke geur van kokos, met als resultaat een zomers en verwarmend gevoel. Het product is geschikt voor alle huidtypes en voor kinderen vanaf 3 jaar. Als ik naar de ingrediënten kijk, is het gemaakt op basis van water en bevat het wel parfum, maar dan van natuurlijke oorsprong. Het product is volledig cruelty free en geschikt voor veganisten.


De geur vond ik echt een grote verrassing, geen kokosgeur zoals in andere producten. Ken je dat moment dat je een kokosnoot open maakt (of een flesje kokosmelk), deze, wat houtige kokosgeur ruik je heel erg. Echt een enorm natuurlijke geur waarvan ik het knap vind dat ze het in een flesje hebben weten te stoppen, een instant zomers gevoel. Qua gebruik vind ik ´m niet uitmuntend, gewoon normaal en prima. Over de geur moest ik echt even nadenken; ik vind kokosmelk namelijk heel vies en dan maak je toch de associatie. Uiteindelijk vind ik ´m toch lekker, alleen even wennen. Je vind de producten van Bee Honest onder andere bij The Big Green Smile, dit flesje van 250nl kost €5,95.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!