Beauty | Etos Lente Make-up!

dinsdag 28 maart 2017


Heel voorzichtig durf ik nu wel te zeggen dat de winter toch echt over is. Het zonnetje laat zich steeds vaker zien en ook verschillende merken brengen nieuwe collecties uit met verrassende producten en frisse kleuren. Ook Etos blijft niet achter, vandaag laat ik jullie 5 producten zien waarmee je een frisse lente look kunt creëren. 


Ik draag eigenlijk het hele jaar door vrij basic make-up, ik merk wel dat ik in de lente en zomer vaker kies voor geen foundation en dat ik minder behoefte heb aan een super goede dekking. Verder verandert er qua make-up niet heel veel,het wordt alleen wat minder. Vandaag laat ik jullie van Etos een foundation, een make-up blender, een nagellak, een matte lipstick transformer en een lipstick zien.

Matte Finish Foundation €6,99
Deze mooie foundation (waarvan Etos echt éxact mijn kleur opstuurde) heeft een matte finish en blijft superlang mooi zitten. De foundation werkt hydraterend, talgabsorberend en beschermt je huid met SPF15. De foundation bracht ik aan met de makeup blender.



Make-up Blender €4,99
Dit ei-vormige sponsje is ideaal om vloeibare make-up snel en gelijkmatig aan te brengen. Ik ga toch even vergelijken met de originele beauty-blender want het prijsverschil is vrij groot. Dit sponsje is wat groter en iets harder maar werkt eigenlijk heel fijn. Als ik heel eerlijk ben vind ik de real deal niet het prijsverschil van zo'n €15 waard, deze budgettopper doet het nagenoeg even goed maar is gewoon net iets anders.


En hier het resultaat. Prima, mooie kleur, prima dekking en een fijn, mat effect. Niks op aan te merken eigenlijk. De foundation voelt niet plakkerig of als een masker, gewoon luchtig en fijn, top.


Nagellak You Smile, I Smile €1,99
Ik moet eerlijk zeggen dat ik al tijden geen nagellak gebruik omdat ik altijd gellak draag. Dit frisse, zomerse lakje is een combi tussen roze en koraal.


Ik heb even één vinger gelakt omdat ik niet ál mijn gellak er af wilde halen. Niet echt mijn kleur dit, ik hou qua nagellak van heel veilig nude en lichtroze. Wel een echte lente kleur die veel mensen denk ik mooi gaan vinden. Het kwastje lakte prima, de dekking was met twee laagjes klaar en de droogtijd was opvallend kort.


Color Care Lipstick LipOholic €3,99
Deze zijdezachte lipstick belooft een egale kleur die lang blijft zitten. Verder werkt de lipstick hydraterend, herstellend en verzachtend. Ik probeerde deze samen met de Matte Lipstick Transformer.


Matte Lipstick Transformer €3,99
Met dit tubetje verander je in een handomdraai elke lipstick die je hebt in een lipstick met matte finish (werkt niet op lacquer of gloss). Je brengt ´m gewoon over je lipstick heen aan, door de speciale formule, drogen je lippen niet uit.


Links zonder, rechts met transformer. De gel is vrij dik en je hebt maar een klein beetje nodig. Ik had een iets ander effect verwacht maar de kleur is duidelijk matter, met rode lipsticks zal je dit verschil helemaal goed zien vermoed ik. Het zal dan ook zeker een product worden dat ik er bij toekomstige reviews bij ga pakken.


LipOholic.


LipOholic met transformer. Hier is verschil beter zichtbaar dan op de swatches. Grappig product, ik had het nog nooit eerder gezien en ben benieuwd wat voor effect dit gaat hebben op mijn lipsticks, jullie gaan ´m zeker nog terug zien en ik vind het een absolute toevoeging aan het assortiment van Etos.


Leuke producten weer van Etos waarbij de foundation echt mijn favoriet is. De kwaliteit is naar mijn mening erg hoog en de finish is prachtig. De Matte Lipstick Transformer is de grootste verrassing, leuk en vernieuwend product! De producten vind je vanaf heden bij Etos, ik heb ze toegestuurd gekregen voor deze review, uiteraard verandert dat niks aan mijn mening.
Wat is jullie favoriet?

3 opmerkingen:

  1. leuke items vooral de roze nagellak vind ik mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat make-up etuitje is zo leuk! Waar heb je die gekocht?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind de lipstick er met de transformer een stuk mooier :) Ik hou wel van een mat effect. De foundation moet ik nog testen!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!