Life | Februari 2017: Een fijne maand!

woensdag 1 maart 2017


Februari was gewoon een fijne maand. Er kwamen veel leuke dingen voor mijn blog binnen, ik was lekker productief bezig voor school én het zonnetje begon zich langzaam weer te vertonen. Hierboven zien jullie in ieder geval al Josje, ze blijft zo'n snoesje en wil alleen maar knuffelen, té lief.


Het regende echt pakketjes voor mijn blog, zo leuk om zo veel nieuwe dingen te mogen proberen. Eén van de pakketjes die me heel positief verraste was deze van Trekpleister; de producten bevallen prima en zijn zeer betaalbaar!


Ik had het voornemen om lekker veel naar de sportschool te gaan deze maand, uhm dat is een klein beetje mislukt. Ik ben exact 0 keer gegaan, in maart een nieuwe poging.


Ik wilde in februari zo min mogelijk uit geven en besloot ook de nagelsalon te skippen, zelf doen gaat ook prima. Deze kleur heet ¨Firefly¨ en is van mijn favoriete merk; Tjoooz Pro.


Nog meer leuke pakketjes! De shampoo van OGX vind ik echt fantastisch en ook de foundation van The Body Shop beviel goed.


Ik was heel actief op Instagram afgelopen maand en probeerde regelmatig foto's te plaatsen buiten mijn artikelen om.  De laatste dagen is het licht zo rot, ik bewerk me echt een ongeluk om er nog een beetje wat van te maken. Ook qua foto's maken kan ik niet wachten tot het zonnetje wat meer aanwezig is.


Op school eindigden de tentamens en begon het nieuwe blok met een frisse start. Het is pittig allemaal maar wel heel leuk.


Nog een kleurtje van Tjoooz Pro: ¨Love Me¨.


Ook buitenshuis probeer ik wat meer met Instagram te doen, ik deed een rondje tuincentrum en werd heel gelukkig van alle gekleurde plantjes.


Niet alleen het licht zat tegen qua foto's. Ook qua inspiratie had ik een flinke dip, ik vond mijn foto's saai worden en dacht na over andere dingen. Er zit verbetering in maar helemaal tevreden ben ik nog niet.


Afgelopen weekend genoot ik eindelijk weer eens van een lekker badje met ¨Intergalactic¨ van Lush. Een hele prettige bal die een prachtige diepblauwe kleur geeft, fijn!

Al met al een prettige maand, waar ik met een fijn gevoel op terug kijk. Alleen in maart hoop ik dat de kou echt voorlopig weg is!

Als je me volgt op Instagram zie je bijna dagelijks mijn ¨avonturen¨ voorbij komen, ook op Instastories probeer ik regelmatig dingen te plaatsen.

2 opmerkingen:

  1. Ziet er uit als een geslaagde maand! Wat gaaf dat je zoveel pakketjes voor je blog krijgt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke maand! Succes met het sporten deze maand, het is altijd even doorzetten maar als je er eenmaal bent is het super fijn. :)

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!