Life | September 2016

zaterdag 1 oktober 2016


Elke maand laat ik jullie aan de hand van mijn foto´s op Instagram zien wat er allemaal geabeurde die maand, deze maand gebeurde er eigenlijk helemaal niks en dat had z´n redenen. Ik laat jullie een paar foto´s zien, ik wil niet alleen maar foto´s van artikelen posten en praat jullie ondertussen even bij over mijn leventje.


Naast de foto´s van mijn artikelen plaatste ik amper wat op Instagram deze maand. Priv├ę loopt het even niet 100% en daarnaast word mijn tijd volledig opgeslokt door stage en school. Stage is geweldig, leerzaam, leuk en supergezellig maar het is natuurlijk even wennen na maanden vakantie. Op vrijdag ben ik altijd vrij, die dag besteed ik dan vaak aan werken, zonnebanken, nagels en huiswerk;)


Ik wist helemaal niet dat ze er weer aan zaten te komen maar ineens waren ze daar: de nieuwe Tony´s! Ik probeerde ze natuurlijk zo snel mogelijk uit en schreef er hier een review over. 


Qua bloggen gaat het lekker maar merk ik wel dat ik echt even moet wennen aan mijn nieuwe ritme. Op zich gaat het redelijk, en als er dan even een dag niks online komt dan is dat maar zo. Ik krijg wel steeds meer aanvragen voor advertorials, die soms heel goed bij me passen en soms wat minder. Ik hoop dat jullie begrijpen dat betaalde artikelen soms nodig zijn, zo kan ik weer investeren in mijn blog en vaker dan 1x per week zal het niet voorkomen:) Overigens is een betaald artikel die ik anders niet geschreven had, altijd een extra artikel en niet het enige artikel op de dag.

Nou, het gaat allemaal niet optimaal maar, het is lekker weekend en ik heb een flinke voorraad eten in huis. Hopelijk kan ik jullie in oktober heel veel leuks vertellen, laat vooral jullie leuke verhalen over september achter in de comments:)

1 opmerking:

  1. Lekker, een voorraad eten in huis, hahaha. zie je al helemaal voor mij met de chocolade aan een kant en de bugles aan de andere kant! Als je het niet op krijgt geef je maar een gil!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!