Life | REPOST: 10 dingen die kattenbaasjes herkennen

zaterdag 15 oktober 2016


Trouwe volgers weten wel dat ik helemaal gek ben op mijn 2 katjes, er komen regelmatig foto's voorbij op social media en ik kan geen dag zonder ze. Iedereen die katten heeft weet dat een leven met katten niet altijd even soepeltjes verloopt, ik zette 10 dingen op een rij. Ben benieuwd of jullie ze herkennen!


- Als je het eten van je kitties aan het opscheppen bent maken ze uit ongeduld zo veel lawaai dat de hele buurt denkt dat je ze mishandelt.

- De illusie dat je huis van jou is en dat je kunt zitten waar je maar wilt heb je al lang geleden opgegeven.

- Je zit altijd onder de krassen, katten zetten nou eenmaal hun nagels in je vel, ook als ze gewoon braaf op je liggen.

- Je kat geeft af en toe een kusje of komt naar je toe op commando, als je dit trots wilt demonstreren aan je nieuwe vrienden/scharrel/buren negeert het beest je volledig.

- Truien hebben altijd haakjes, geen uitzonderingen.

- Kledingrollers heb je altijd op voorraad.

- 's Ochtends vroeg is er geen ruimte voor een ochtendhumeur of een beetje rustig opstarten. Katten hebben aandacht nodig, veel aandacht en als ze besloten hebben je een nachtje met rust te laten dan moet dit de volgende ochtend ingehaald worden, zo vroeg mogelijk.

- Nachtrust is ook niet vanzelfsprekend. Als het duo besluit dat er 's nachts gespeeld moet worden met/op/naast jou dan gebeurt dan, hoe moe je ook bent.

- Je hebt de goede gewoonte aangeleerd om na het eten meteen de keuken op te ruimen, etensrestjes zijn niet veilig.

- Je snapt waarom moeders hun eigen baby altijd de mooiste vinden, jouw katten zijn namelijk de liefste van de héle wereld.

Ja, ik ben dol op mijn kleine monsters maar krijg er soms ook grijze haren van, toch zou ik nooit zonder ze kunnen. Ik ben benieuwd of er onder mijn lezers veel kattenvrouwtjes zitten of dat jullie misschien juist wel helemaal niet van katten houden.
Herken jij veel of zijn jou katten heel anders?

3 opmerkingen:

  1. Hahaha, zo herkenbaar! Vanmorgen vond Marie het ook nodig om mij wakker te maken. Ik ging vanmiddag dan maar even liggen en toen besloot ze om mijn "kerstboom" met kwartjes boven mijn bed aan te vallen. Net weer een pogimg gedaan (barst van de hoofdpijn) en dan gaan ze aan de deur krabben omdat ik hem dichtgedaan had. Ach, vannacht maar goed slapen. (en ik hou altijd rekening met ze wanneer ik ga stofzuigen, als ze diep slapen wacht ik altijd, hahahaha)
    O, en 's morgens hangen ze aan mijn badjas en pyjamabroek, maar ze blijven lief!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!