Body | REPOST: Lush Happy Hippy Showergel

zondag 16 oktober 2016


Ik ben er van overtuigd dat een fijne douchegel je ochtendhumeur compleet kan veranderen. Als ik 's ochtends met moeite naar de douche gekropen ben en kan douchen met een lekker geurtje dan ben ik meteen een stuk vrolijker. Als je hier vaker komt dat weet je vast wel dat ik van de geur van grapefruit hou, ik probeerde dan ook met veel plezier uit of deze douchegel mét grapefruitsap een positief effect heeft op mijn humeur.


Deze frisse douchegel stamt nog uit de begintijd van Lush en heeft onlangs een comeback gemaakt. De douchegel zit vol roze grapefruitsap en zorgt voor een verfrissend gevoel én geeft je energie. Dit product bestaan voor een groot gedeelte uit natuurlijk ingrediënten, is niet getest op dieren en bevat parfum geproduceerd uit veilige synthetische ingrediënten. De douchegel is ook geschikt als shampoo maar dat heb ik niet geprobeerd. Mijn haar is vrij kwetsbaar en ik wil er niet zomaar alles ingooien.


Heerlijke geur, het kon bijna niet anders dan dat ik deze lekker ging vinden! De grapefruit is goed aanwezig maar ergens ruik ik ook wat kruidigs en iets wat op citroen lijkt. Heerlijke douchegel die zeker een positief effect heeft op mijn humeur en energielevel. Hij blijft lekker hangen na het douchen, schuimt goed en is zuinig in gebruik. Ik ben fan en kan jullie deze absoluut aanraden. Je vind 'm bij Lush vanaf €6,60.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!