Blog | Win mijn favorieten!

maandag 17 oktober 2016


Met mijn verjaardag gaf ik al een pakketje weg met een aantal van mijn favoriete producten/merken/dingen. In dat pakketje zat natuurlijk wat te eten, maar ook iets van Lush en andere merken die ik fijn vind. Ik besloot dat het weer eens tijd is voor een winactie én dat een doosje favorieten daar wel weer geschikt voor is. Lees dus vooral even verder om te zien hoe je kans maakt, het is allemaal heel simpel:)

Maar wat kan ik dan winnen?
Wat die producten zijn dat ga ik niet vertellen, als je mij een beetje volgt kun je vast wel wat dingetjes of merken raden;) Je krijgt in ieder geval meerdere producten, op het moment van typen weet ik zelfs nog niet wat ik jullie ga geven. Ik heb wel vaag wat ideeën en ga ze komende tijd de dingetjes verzamelen.

Wat moet ik hier voor doen?
- Laat een reactie achter dat je mee doet en zorg er voor dat ik je mailadres ergens kan vinden. Ik zou het leuk vinden als je in de reactie zet wat jij denkt dat er in het pakketje gaat zitten, dit is geen vereiste. Ook als je het volledig fout hebt maak je nog steeds kans, misschien juist wel grappig als jullie gaan raden wat er in ieder geval niet in zit.
- Volg mij op Bloglovin.

Bovenstaande twee acties zijn vereist maar extra deelacties of volgacties wil ik graag belonen. Mocht je ergens anders wat posten over deze winactie of mij op een ander kanaal gaan (of al) volgen laat dan even achter wat je allemaal gedaan hebt in de comments. Per deelactie of volg krijg je dan een extra kans. Mijn social media kanalen vind je rechts van dit artikel, zo weet je waar je me kunt vinden/taggen/volgen.

Overige voorwaarden
- De winactie loopt tot en met 30 oktober 2016, de winnaar krijgt 1 november 2016 bericht. Als je niet binnen 3 werkdagen reageert, kies ik iemand anders.
- Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
- Ik ben niet aansprakelijk voor het zoek raken of beschadigen van het pakketje, je krijgt uiteraard een traceercode.

Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties, veel geluk allemaal!

5 opmerkingen:

 1. Wat leuk, een verrassingspakket! Ik denk dat er weer een productje van Lush in zit, of iets van Batiste en natuurlijk chocolade. ;)
  Ik doe heel graag mee. Ik was al volger op Bloglovin', Instagram (@paramara1982) en FB (Tamara Mara Großmaul)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik denk (en) hoop iets van Lush ;) Maar ik verwacht ook iets van Essence en vast ook wel iets lekkers van chocolade :)
  Lunadatbenik @ gmail . com (zonder de spaties)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oewh ik doe nog net op het nippertje mee! Ik volgde je al via Bloglovin' en Facebook (Dinja van den Broek) en mijn e-mailadres: dinjadonut@gmail.com.
  Ik denk ook dat er iets van Lush in zit, Etos en/ of Tony Chocolonely :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeps ik dacht dat ik al mee had gedaan! Ik doe nog snel graag mee om wat favorieten van je te winnen! Lush en chocola? Ik volg je al overal behalve we heart it. Gedeeld op fb en Twitter!
  Mijn mail is sabrina at denklicht punt nl
  Groetjes Sabrina

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!