Food | Powerontbijtje!

maandag 3 oktober 2016


Ik ben sowieso niet te genieten zonder eten maar zonder ontbijt functioneer ik gewoon niet. Ik ontbijt vaak in de trein maar probeer de laatste tijd wel lekkers mee te nemen; een bakje yoghurt of een speciale sandwich. In samenwerking* met Superyoga.nl bedacht ik voor jullie dit lekkere en gezonde ontbijtje waar je ook nog eens een energie boost van krijgt.


Ingrediënten:
- een halve beker amandelyoghurt (of gewoon hoeveel jij wilt eten)

- een handje frambozen
- een eetlepel hennepzaad*
- twee eetlepels geraspte kokos
- een eetlepel Sunwarrior eiwitpoeder*



Je kunt zelf een chocolade variant van dit ontbijtje maken door 1 eetlepel rauwe cacao poeder toe te voegen. Je kunt beide varianten van de ontbijtjes aankleden met cacaonibs, cruesli of vers fruit voor de perfecte finishing touch! Je maakt het door simpelweg de yoghurt in een bak te doen, te mixen met eiwitpoeder en hennepzaad, eventueel ook met wat extra kokos naar smaak. Het geheel top je af met wat frambozen, hennepzaad, kokos of een topping naar wens.


Al met al een heerlijk en voedzaam ontbijtje waarmee je eindeloos kunt variëren. Ik vind zelf de combi van de amandelyoghurt en het eiwitpoeder heerlijk zoet, de andere ingrediënten zorgen voor wat variatie en maken het ontbijtje super vullend. 

1 opmerking:

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!