Life | Juni 2016: Leuke uitjes, veel pakketjes en zomerplannen

vrijdag 1 juli 2016


Het is juli, ik type dit 3 dagen vooraf en het regent al een paar dagen. Ik zit veel binnen met mijn kitties en Netflix en probeer een beetje vooruit te werken voor de zomer. Met Cas gaat het na het ongelukje gelukkig weer helemaal goed, helaas is Josje nu ziek dus die gaan we straks even naar de dierenarts brengen. Als jullie dit lezen is ze hopelijk weer helemaal beter. Ik deed eigenlijk best wel veel leuks in juni maar het was ook wel heel erg druk met werken, school, blogdingen en weinig slaap. Gelukkig komen er nu een paar rustige weken aan voordat ik naar Roemenië vertrek.


Ik schreef weer eens over een LE van Catrice en de nagellak en blush zijn echt groot favoriet hier thuis. Ik ga straks even naar de Kruidvat want hopelijk ligt de nieuwe inmiddels ook in de schappen. De reden dat ik dit artikel even benoem hier is dat bij sommige winkels deze collectie nog te verkrijgen is én ik vooral de nagellak echt geweldig vind.


Ik kreeg een enorme doos met bloemen thuisbezorgd via Box of Flowers. Echt een geweldig concept en heel fotogeniek:) Helaas waren een paar van de bloemen gesneuveld maar het grootste gedeelte was nog prachtig en alles bij elkaar was het een enorme en vrolijke bos.


Ik ging een dagje naar Amsterdam met Anne en ging daar flink los qua winkelen en eten. Ik had eindelijk de kans om even langs Poptasi te gaan en nam wat macarons mee naar huis, de review kun je hier lezen. Vooral in de Foodhallen gingen we echt los, ik vind dat eigenlijk nog leuker dan de Markthal in Rotterdam, zo gezellig en knus én heerlijk eten:)


Ik kreeg echt bergen pakketjes deze maand, ik ben daar elke dag nog zo dankbaar voor:) Onder andere kreek ik dit leuke doosje van Batiste met de twee nieuwe limited editions, die review gaan jullie zeer binnenkort hier zien:)


Ik ging naar een super leuk event van EOS op een prachtige locatie in Amsterdam. Ik ben inmiddels druk bezig met het reviewen van de producten maar het verslagje van het event kunnen jullie hier lezen. 


Met mijn schoonfamilie ging ik naar Youp van 't Hek in een prachtig natuurtheater. Thanks to de weergoden regende het alleen de laatste minuut en viel het ook reuze mee met de kou. De voorstelling "Licht" was erg mooi, grappig én inspirerend, ondanks dat ik geen fan ben van Youp was het echt leuk!


Nog een superleuk pakketje was de doos vol snoep van Napoleon. De snoepjes zelf waren niet super bij zonder, wel lekker maar het pakketje was hilarisch. Er zat een heuse brief van Napoleon bij en een Napoleon-hoed. Ik kan het altijd wel waarderen als bedrijven zo veel aandacht in een perspakketje steken:)


 Steef en ik gingen even naar de Primark in Nijmegen en vooral ik slaagde daar prima. We deden ook nog even een snel rondje door de stad en ontdekten daar dit leuke winkeltje, Day Warehouse aan de Moenenstraat. Letterlijk het volledige interieur was Instagram-waardig en ik wilde alles hebben.


Selfies zijn nog steeds niet mijn sterkste punt maar ik wilde zo graag even deze trui laten zien. Het is afdankertje van mijn moeder die ik per toeval ontdekte toen ik het koud had en het is absoluut mijn nieuwe lievelingstrui. Aanrader om dus even je moeders kast door te gaan spitten;) 


Als dit online komt is het een week later dan dat het nu is, morgen heb ik een drukke dag met blogdingen in Amsterdam, er komt een leuke vaste samenwerking aan met een groot merk en ik ga natuurlijk naar Roemenië én naar Tenerife! Hopelijk hebben jullie een leuke maand juli en over een maandje natuurlijk weer een update:)
Volg je mij al op Instagram?

3 opmerkingen:

  1. Jaaa, wat is het fijn om je moeders kast door te gaan en daar stiekem kleding uit te halen, hihi! En een bezoekje aan de Primark is ook fijn :). Lekker even genieten van die rustige weekjes die eraan komen, heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Day Warehouse ken ik nog niet! Ga ik zeker even een keer langs in mijn pauze!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oeh ben benieuwd naar de samenwerking! Is het weer goed met Josje? Jij krijg zo veel leuke pakketjes he :D

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!