Beauty | Tony Moly Collageen Sheetmask

donderdag 14 juli 2016


Vorige maand probeerde ik voor het eerst een sheetmasker; een hydraterende variant met bamboo die eigenlijk prima beviel. Van dezelfde webshop, Coos Shop, kreeg ik nog een Sheet Mask; een masker met collageen om je huid optimaal te verstevigen. De probeerde ik afgelopen week uit, ik vertel jullie graag mijn ervaring en vergelijk 'm natuurlijk even met het vorige masker.


Collageen is een lichaamseigen stofje dat je huid lekker soepel, elastisch en jeugdig huid. Als je ouders wordt, vermindert de hoeveelheid collageen en kan je huid wat slapper lijken of rimpeltjes gaan vertonen. Dit masker van ongebleekte katoen bevat collageen en zou je huid weer wat stevigheid terug geven. Het masker bevat geen parabenen en werkt het beste als je het een halfuurtje laat zitten, hierna hoef je je gezicht niet te wassen maar dep je even rustig met schone vingers of een watje om de vloeistof in je huid de masseren.


Qua textuur oogt en voelt het masker een stuk luxer dan de vorige, die was meer papier/plastic-achtig. Dit masker is echt van stof en voelt zacht en comfortabel aan. Het vormt zich ook beter naar mijn gezicht en er druipt geen vloeistof af.


Het masker prikt niet, alleen na verwijderen een beetje rondom mijn mond. Het masker voelt koel aan en blijft goed zitten, na afloopt lijkt er een gel-achtig laagje op mijn huid te liggen, deze masseer ik rustig in met een wattenschijfje. Mijn huid voelt na gebruik niet droog of vet aan en heeft een mooie glow. Op korte termijn lijkt mijn huid echt wat steviger, alsof het masker even een flinke boost gegeven heeft. Ik ben heel tevreden en zou deze absoluut opnieuw willen gebruiken, aanrader! Je vind deze én heel veel andere Sheet Maskers bij Coos Shop, deze variant kost.€2.95.

1 opmerking:

  1. Lekker maskertje! Prijsje is ook goed te doen. En maskers staan altijd zo grappig xD

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!