Body | Lavera 2in1 Hair & Bodywash

woensdag 27 juli 2016


 Ik ben vrij kritisch qua producten die ik in mijn haar smeer en wissel niet vaak van shampoo. Toch is het op vakantie niet altijd even ideaal om hele hutkoffers vol verzorgingsproducten mee te slepen. In de zomer wijk ik daarom altijd even van mijn principes af en sta ik open voor combi producten. Ik vind het zelfde product in mijn haar én op mijn lichaam een beetje eng, voornamelijk omdat ik bang ben dat mijn haar niet goed verzorgd word, maar met deze bio variant van Lavera durfde ik de test wel aan.


Lavera belooft je huid en je haar op milde wijze te reinigen, zeewierextracten en keratine verzorgen en beschermen je huid, ook bij frequent gebruik zou je haar dus nog prima verzorgd moeten worden. Voor de vegans onder ons; je kunt dit product veilig gebruiken, alle producten van Lavera zijn trouwens sowieso dierproefvrij:)


Het product ruikt naar mijn mening het zelfde als biologisch wasmiddel. Dat is een zeep-achtige geur die ik niet lekker vind maar ook absoluut niet onaangenaam. Qua bodywash doet het product prima zijn werk, het schuimt matig maar ik voel me wel schoon na gebruik, wel mis ik een lekker geurtje. Qua shampoo moet ik echt twee keer wassen wil ik voldoende schuim krijgen en na gebruik voelt mijn haar schoon maar ook stug en droog aan. Mijn haar heeft best wel wat verzorging nodig en daar vind ik deze shampoo niet capabel genoeg voor.


Als je haar zeer weinig verzorging nodig heeft is dit een prima combi product, anders zou ik het als shampoo niet aanraden. Als douchegel is 'ie verder prima bruikbaar, mocht je 'm voor beide doeleinden gebruiken dan is het wel echt perfect voor op vakantie. De tube kost ongeveer €4,75 en is onder andere hier te koop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!