Body | Rituals The Ritual Of Karma Limited Edition

donderdag 19 mei 2016

Ongeveer een week geleden toog ik naar Amsterdam om aanwezig te zijn bij een persevent van Rituals. Tijdens dit event werd de limited edition collectie voor de zomer feestelijk gepresenteerd in het mooie Blijburg en kreeg ik een flinke berg goodies mee naar huis. Ik spendeerde de rest van het weekend grotendeels onder de douche en dompelde mijn huis onder in lekkere geurtjes.


Dat de collectie lekker ruikt is eigenlijk een feit bij Rituals, smaak kan natuurlijk verschillen maar ik heb daar nog nooit wat geroken wat me echt niet aan sprak. The Ritual Of Karma Collectie heeft de bloemige geur van witte lotus gecombineerd met frisse bergamot. De gehele collectie is geïnspireerd op het Hindoe-geloof waarbij goed doen en daardoor goed ontvangen erg belangrijk is, iets waar ik mij persoonlijk goed in kan vinden. De collectie bestaat uit 7 producten, ik laat jullie vandaag alles behalve de Bed & Body Mist (€16,50) zien. De geuren ervaar ik zelf als fris, licht zoet en inderdaad wat bloemig.


Doucheschuim (€8,50)
De doucheschuim van Rituals zullen velen van jullie wel kennen vermoed ik, ik was in ieder geval al fan. Het product is geen schuimontploffing zoals bij veel schuimproducten maar komt uit de fles als een gel, als je dit tussen je vochtige handen wrijft, ontstaat er een fikse berg zacht schuim. Na het wassen voelt je huid prettig schoon en zacht aan.

Suikerscrub (€19,50)
Deze voedende scrub verwijdert alle dode huidcellen en geeft je huid een gezonde gloed. Naast suiker vind je in de scrub een combinatie van zachte oliën, je huid word dus tijdens het scrubben goed verzorgd. Ik vind de suikerkorrels redelijk hard en grof maar dat vind ik juist wel lekker, de scrub is stevig maar niet pijnlijk en laat een prettig aanvoelende schone huid achter.


Doucheolie (€8,50)
Deze voedende doucheolie is verrijkt met natuurlijke ingrediënten die een super zacht gevoel achter laten op de huid. De doucheolie belooft om je bruine kleurtje in de zomer langer goed te houden. Ik kan in de ingrediënten niet goed terugvinden waar dat aan ligt maar de olie is knaloranje van kleur, vermoedelijk iets met caroteen dus. De olie verandert met water in een subtiel en zacht schuim en voelt heerlijk aan. Ik durf niet te zeggen of ik echt langer bruin blijf maar van de doucheproducten is dit wel mijn favoriet!


Geurstokjes (€24,50)
Oh wat was ik blij om deze eindelijk te mogen proberen! De stokjes verspreiden een zoetige en vrij bloemige geur en staan prachtig in ieder interieur. Volgens Rituals blijven de stokjes zo'n 3 maanden werken, mits je ze af en toe even om draait. Ik ben cheapskate want als ik lang wegga dan leg ik de stokjes op een schoteltje en draai ik het flesje dicht. Ik wil zo lang mogelijk genieten van de stokjes en kan deze ook absoluut aanraden, voor hoe lang je er mee doet vind ik het best het geld waard.

Geurkaars (€18,50)
Deze prachtige witte kaars zorgt voor een zomerse en zwoele sfeer en heeft zo'n 50 branduren. Ik moet eerlijk toegeven dat ik deze nog niet gebrand heb, ik vond het zonde in combinatie met de stokjes. Net al de rest van de collectie ruikt de kaars heerlijk naar lotus en ik verheug mij erop om deze in de zomer fijn aan te gaan steken:)


Bodycrème (€17,50)
Deze bodycrème is enorm voedend en doet qua geur wat zoeter aan dan de andere producten, die roken voor mijn gevoel wat frisser. De crème laat kleine glittertjes achter op je huid, wat mij betreft een mooi effect en niet té shiny. Ik vind de crème niet extreem verzorgend, wel lekker zacht maar op echt droge plekken zoals mijn schenen is het niet voldoende.


Ik heb bewust gekozen voor geen hele uitgebreide review van de collectie. De producten van Rituals zijn eigenlijk altijd heel constant van kwaliteit en de geur is echt iets wat je zelf even moet ruiken. Ik ben in ieder geval zeer tevreden en vind het een fijne en zomerse collectie. Als je van bloemig houdt kan ik 'm je zeker aanraden maar ga gewoon maar even ruiken!
Heb jij de collectie al geroken?

9 opmerkingen:

  1. Ik ben zo enorm benieuwd! Ik kon er helaas niet bij zijn maar wie weet een volgende keer!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind deze collectie zó ontzettend mooi verpakt! Ik heb al kunnen ruiken in de winkel en ik vond het een top geurtje. Snel even doucheschuim halen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk lijkt me deze lijn. Maar wat je zegt, Rituals kan het niet snel fout doen! De witte lotus vind ik altijd zalig. Moet snel gaan snuffelen.
    Hihi, cheapstake. Goed idee toch hoor :)
    liefs sabrina

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie foto's heb je gemaakt! Alleen de kleur van deze nieuwe collectie spreekt me al enorm aan!

    Je hebt me heel benieuwd gemaakt naar de geur van deze nieuwe lijn. Wanneer ik weer bij Rituals ben, ga ik de nieuwe producten eens van dichtbij bekijken en uitgebreid besnuffelen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik wil het oook! Ik houd van Rituals en dit ziet er allemaal zo lekker uit :D

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Tof dat je hierbij mocht zijn. Ik heb inmiddels al een douchefoam van deze lijn versleten, heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik moet zeker even gaan snuffelen aan deze nieuwe LE van Rituals. Ik ben echt dol op de geuren van Rituals.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wow, super mooie verpakkingen! Ik ben erg benieuwd naar deze lijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik ben dol op de kaarsen van Rituals. Deze zal wss ook wel een plekje vinden naar mijn hart.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!