Food | Repost: Oreo's met Mintsmaak!

woensdag 25 mei 2016

Omdat ik de laatste tijd steeds meer volgers én meer bezoekers heb gekregen wil ik graag meerdere artikelen per dag posten. Omdat dit naast school/stage/werk niet echt haalbaar is met nieuwe artikelen zal ik vanaf nu wat vaker als extra artikel een repost doen, mits het artikel nog relevant is natuurlijk:) In dit artikel van vandaag een jaar geleden review in Oreo's met mintsmaak, deze zijn nog steeds goed verkrijgbaar via diverse webshops en Jamin.


Oreo's met mintcrème dus, niet meer en niet minder. Van te voren verwachte ik een beetje een After Eight idee, al hoopte ik dat de smaak iets milder zou zijn. Ik weet niet echt of ik nou verwachte dat dit lekker ging zijn of dat ik meer nieuwsgierig was hihi.


De pakken zijn met €10 absoluut niet goedkoop, je krijgt hier wel megaveel Oreo voor. Toch vind ik de normale rollen handiger, deze verpakking was niet heel goed af te sluiten. Ook lijkt mij een kleine verpakking verkooptechnisch wat slimmer bij vreemde smaken maar dat zal de Amerikaanse touch wel zijn;)


Tja wat vind ik er van? Ze zijn zeker niet vies maar de mintsmaak is enorm overheersend. Zegmaar After Eight x10 + een vreemde substantie, het klopt gewoon niet om dit te eten, begrijpen jullie wat ik daar mee bedoel? Eéntje is best lekker, zeker met melk maar ik heb absoluut niet de behoefte om een hele rol naar binnen te proppen. Mint hoort voor mij nog steeds thuis in tandpasta en Smintjes.

Mocht je ergens een gekke smaak Oreo (in kleine verpakking) zien dan hoor ik het graag!
Hou jij ook zo van Oreo's?

Eerder testte ik al deze Oreo's:

1 opmerking:

  1. Jammer dat ze zo duur zijn en een vreemde substantie hebben! Maar ben nu wel benieuwd geworden naar je andere test artikels! Ga ik direct eens lezen!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!