Life | Een jaar lang geen kleding kopen #4

donderdag 5 mei 2016


Daar ben ik weer, het meisje dat geen kleren koopt. Ik zit alweer in de mijn derde maand en het begint een beetje deel te worden van mijn identiteit geloof ik. Deze maand had ik het wel even moeilijk en was ik zelfs in de H&M te vinden. Lees snel verder om te zien hoe dat afgelopen is!


Boekarest
Ik had een weekje vakantie en bracht die door in Boekarest. Het geld dat ik de afgelopen maanden niet heb uitgegeven aan kleding ging daar gedeeltelijk op in restaurants en de bioscoop. Eigenlijk veel leuker! Ik nam een aantal vrienden mee uit eten en genoot van ontzettend foute dingen zoals frappé met net iets te veel slagroom. Hopelijk blijf ik in mijn kleding passen, want ik kan natuurlijk geen nieuwe kopen. Op weg naar de bioscoop kwamen we langs een van mijn favoriete winkels, toen was het wel jammer dat ik niet voor een Roemeens prijsje wat leuks kan kopen. Ach, een goed excuus om volgend jaar terug te gaan.

Schoenen
De schoenen die ik vorige maand stiekem kocht heb ik goed gebruikt. Ontzettend burgerlijk natuurlijk, maar wandelen is denk ik mijn nieuwe favoriete hobby. In juni ga ik een sponsorloop van 40 kilometer lopen. Ik probeer om daar goed voorbereid aan te beginnen. Helaas heb ik nu nog spierpijn van het tochtje van 15 kilometer wat ik gisteren maakte. Goed, dat houdt mijn aandacht wel af van het feit dat ik geen kleding mag kopen zullen we maar zeggen…

H&M
Het hoogte- en dieptepunt van deze maand in een. Twee vriendinnetjes waren allebei jarig en wilden graag een cadeaubon van de H&M. Aangezien de handigste plek om dit te kopen toch echt in de winkel is, moest ik eraan geloven om de H&M binnen te stappen. Uiteraard zag ik nog meer leuke dingen hangen dan normaal, maar het is me gelukt om alleen twee cadeaubonnen te kopen. Ik vroeg me wel een paar minuten lang af wat ik mezelf aandoe. Daarentegen voelde ik me super stoer toen het gelukt was om de winkel in en uit te lopen zonder kleding voor mezelf te kopen.

Boeken
Deze maand kocht ik vooral veel boeken, zowel voor mijn studie als voor mijn eigen plezier. Ik las het boek "PAAZ" van Myrthe van der Meer in één dag uit en kocht het boek "Neem een geit" van Claudia de Breij. Met wat chocolade en thee voelt een goed boek toch echt beter dan nieuwe kleren, geloof me. Om even een quote te jatten van een vriendin: “Nu kleed je niet de buitenkant, maar de binnenkant.” En zo is het.

Heb jij deze maand veel kleding gekocht?

Deel 1, 2 en 3 lezen van deze serie? Klik op de nummertjes op bij het artikel terecht te komen:)

1 opmerking:

  1. Goed dat het je zo goed afgaat zeg! Ik heb wel kleding gekocht. Binnenkort op vakantie dus dan moet er geshopt worden!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!