Beauty | Primark Bronzing Brick

vrijdag 13 mei 2016


Mijn fijnste bronzer zit in het Kardashian palette maar perfect vind ik 'm niet. Ik ben dus nog steeds op zoek naar een voor mij perfecte bronzer en besloot dit leuke doosje van de Primark een kansje te geven, overigens vond ik €3 voor de Primark best prijzig, herkennen jullie dat gevoel?


 Ik moet eerlijk zeggen dat mijn verwachtingen niet heel hoog waren, de make-up bij Primark vind ik altijd van matige kwaliteit. Ik kreeg trouwens eerder deze week een persbericht waarin stond dat Primark met een iets duurdere beautylijn komt die ook van betere kwaliteit zou zijn, ben benieuwd! Dit doosje doet mij enorm denken aan de Shimmer Bricks van Bobbi Brown.


De kleurtjes zijn in principe ook los te gebruiken met je vinger of een dun kwastje maar in de praktijk werkt dat niet optimaal. Mijn doel was dan ook om alle kleuren te mengen en die te gebruiken als bronzer.


Swatches! Ik moest flink wat kracht zetten om kleur te krijgen en die was dan ook meteen vrij poederig, ik vind het pigment sowieso best wel verschillen tussen de kleuren onderling. Helemaal rechts zie je het effect als ik alle kleuren meng, zo op het eerste gezicht meer een warme highlighter dan een bronzer.


Ik heb de bronzer (eigenlijk highlighter) aangebracht op de normale plekken voor bronzer. Op mijn huid valt het een beetje weg maar onder mijn wang is een fikse glow te zien. Als bronzer vind ik deze kleur absoluut ongeschikt maar als highlighter vind ik 'm eigenlijk best wel leuk.


De kwaliteit valt me eigenlijk best wel mee en ik vind het doosje zeker wel €3 waard. Ik heb nog geprobeerd om nog wat meer van de donkere kleuren te pakken met mijn kwast maar ik blijf het toch echt meer een warme highlighter vinden. Verder best wel een aanrader, maar niet als bronzer. Ik ga binnenkort zeker even kijken bij de luxe collectie van Primark en wellicht neem ik wat mee om te testen;)

3 opmerkingen:

  1. Het valt me niet tegen moet ik zeggen. Toch ben ik wel met je eens dat het er meer uitziet als een highlighter.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hmm, hij ziet er best poederig en korrelig uit. Die skip ik. Wel een mooi eindresultaat.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind de uiteindelijke kleur waar dit product voor zorgt mooi. Ik zou het zelf ook niet als bronzer gebruiken, maar als warme highlighter kan hij er zeker mee door. Ik ben trouwens ook echt benieuwd naar die nieuwe lijn van de Primark. Het persbericht zag er echt geweldig uit vond ik!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!