Beauty | Light In The Box Powder Contour Palette

donderdag 12 mei 2016


Het oefenen met contouren is hier nog steeds in volle gang. Inmiddels heb ik ontdekt dat de meeste crèmes toch niet het effect geven wat ik wil, tijd om eens een contour palette met poeders te proberen dus. In dit zeer goedkope palette vind je twee highlighter en vier bronzers.


 Light In The Box is een Aziatische webshop met een zeer groot assortiment aan voordelige make-up producten. Eerder deze week testte ik al een mascara van nog geen €2, die beviel prima. Dit is het tweede product van deze webshop die ik getest heb en als het goed bevalt gaan jullie zeker nog meer voorbij zien komen.


De linker twee kleuren gebruik je als highlighter, de andere kleuren als bronzer. Rechtsonder vind ik zelf echt te donker, midden onder tricky maar dit maakt het wel een palette dat voor veel huidskleuren geschikt is. Als je van jezelf vrij donker bent dan zou je rechtsboven ook nog als highlighter kunnen overwegen.


Ik was zeer verrast door dit pigment, wat een goede kleuren zeg! De poeders zijn niet korrelig en voelen zelfs een klein beetje romig aan. De kleuren zien er erg goed uit en zijn voor mij, op de rechter na, allemaal bruikbaar.


Misschien een beetje een gekke foto van mij maar hier kan je goed zien wat de poeder op mijn huid doet. Op mijn jukbeenderen heb ik beide highlighters gecombineerd en op mijn wangen de twee lichtste bronzers. De poeders blenden mooi uit, combineren leuk samen en geven een subtiel effect.


Wat mij betreft een zeer geschikt palette voor bijna iedereen om mee te oefenen en te combineren. De poeders hebben een zeer goed pigment en zijn fijn met elkaar te mengen. Het palette kost €5,87 en is verkrijgbaar via deze link.

3 opmerkingen:

 1. Dat palette ziet er best wel mooi uit :O en dat voor die 5 euries.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit! Hij lijkt me beter dan die van Max & More. Ook veel geschikter om mee te oefenen, dus. :)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die kleur rechts onderin die kan toch niemand gebruiken? vreemde kleur..maar verder lijkt me het een prima product voor die prijs!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!