Beauty | Opgemaakt April 2016 met Lush, Nivea en Primark

zondag 1 mei 2016

Waar ik de afgelopen maanden steeds rond de 8 producten op maakte, zijn dat er deze maand maar 4. Dat is te wijten aan het feit dat ik veel producten door elkaar gebruik om te reviewen en gewoon heel veel afwissel. Een hele korte opgemaakt dus deze keer maar wel een met twee producten van Lush!


Lush Angels On Bare Skin Reiniger €9,90
Het wordt bijna saai maar ik heb wederom deze reiniger opgemaakt. Steven en ik zijn hier beide groot fan van, voornamelijk door de fijne scrub en de lekkere geur van lavendel. De complete review lees je via deze link.

Lush Tea Tree Water Toner €13,25
Deze toner gebruik ik al ongeveer een jaar en hij ging maar niet op. Ik vond 'm prima werken, mijn huid werd er mooi egaal en fris van maar inmiddels was ik wel toe aan een keer wat anders:) Mijn review kun je hier lezen.


Primark Gentle Facial Cleansing Wipes €1,50
De alom bekende doekjes van de Primark! Ik vind deze voor de gevoelige huid een groot verschil maken met de normale, mijn huid droogt veel minder uit en lijkt bijna een beetje verzorgd. Normaal probeer ik dit soort doekjes te vermijden maar ze zijn soms toch wel erg handig!

Nivea Repair & Targeted Care Shampoo €3,79
Ik heb deze shampoo echt met heel veel plezier opgemaakt en ben nog aan het nagenieten met de conditioner. Mijn haar knapte hier enorm van op en deze lijn kan ik absoluut aanraden als je haar droog en beschadigd is. Mijn review van de shampoo en de conditioner vind je via deze link.

Een beetje een saaie opgemaakt dit keer, hopelijk aankomende maand wat meer!

4 opmerkingen:

  1. Tea tree toner <3 Heb ik ook staan en ben ik ook fan van!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lush weer :D blijft ook zo lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De toner van lush staat al een tijdje op mijn lijstje om te kopen!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!