Body | Lush Ocean Salt Gezichts- & Bodyscrub

zaterdag 14 mei 2016


Mijn badkamer is inmiddels een klein beetje aan het veranderen in een Lush paradijsje. Er komen regelmatig spulletjes bij om te testen en vaak eindigen die producten ook in mijn vaste collectie. De nieuwe aanwinst is Ocean Salt; een fikse scrub met zeezout, limoen en avocadoboter.


Deze scrub is zowel geschikt voor je gezicht als voor je lichaam maar ik moet daar wel meteen bij zeggen dat ik 'm redelijk heftig vind voor het gezicht, niet doen met een gevoelig huidje als je het mij vraagt!


Zeewater is door het hoge mineraalgehalte erg goed voor je huid, daarom heeft Lush een flinke berg zeezout aan deze scrub toegevoegd. De citroen en limoen verfrissen je huidje en de avocado- en kokosboter zorgen weer voor de nodige verzachting.


Ik gaf het al aan; de scrub is redelijk pittig. De zoutkorrels zijn vrij groot en hard (duh), ik vind dat echt heel lekker maar ik kan me voorstellen dat het voor sommige mensen vrij heftig is op het gezicht. De scrub geeft een heerlijk fris gevoel en laat een fijn, zacht en verzorgend laagje achter op je huid, erg lekker! De geur vind ik een mini beetje tegen vallen, ik had meer limoen verwacht denk ik maar vies is het zeker niet. Je vind Ocean Salt vanaf €12,95 bij Lush, ga zeker even ruiken en voelen of het jouw ding is!

2 opmerkingen:

  1. Ik ben zelf een grote fan van deze scrub, maar inderdaad, de geur is iets waar je voor moet zijn ..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben zo benieuwd naar de geur van deze! Heb geen gevoelige huid dus daar hoef ik het niet voor te laten.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!