Beauty | Lush Ayesha Gezichtsmasker

donderdag 26 mei 2016

Nou, ik maakte weer 5 potjes van Lush op (het gaat snel tegenwoordig) en koos een lekker vers gezichtsmasker uit. Wisten jullie trouwens dat je niet alleen zwarte potjes mag inleveren maar ook de doorzichtige van bijvoorbeeld douchegel, reiniger en shampoo? Anyway, ik koos voor een verjongend masker met verschillende kleisoorten en kiwi!


 Eerlijk is eerlijk; ik heb onlangs natuurlijk de 25 aangetikt en mijn huid is er niet echt strakker op geworden. Niet dat ik ineens een verlept velletje heb maar de eerste sporen van rimpeltjes en verzakkingen beginnen toch echt zichtbaar te worden. Ik sla nog niet aan de botox maar ben mij wel voorzichtig aan, aan het oriënteren op verjongende producten zoals crèmes en dit masker dan dus.


In het masker vind je asperges, diverse kleursoorten, kiwi's, goudsbloem en toverhazelaar, al deze ingrediënten werken op hun eigen manier verjongend voor je huid. Je huid krijgt een boost en en ziet er de uren na gebruik stralend en gezond uit, daarna ben je gewoon weer verlept. Dat laatste klopt natuurlijk niet maar ik probeer duidelijk te maken dat het masker een tijdelijk verjongend effect heeft;)


Het masker is redelijk grof, ruikt een beetje naar modder en voelt lekker aan op de huid. Ik heb het masker in de ochtend gebruikt omdat ik goed wilde kijken naar het effect. Asperges werken bijvoorbeeld verstrakkend dus ik was erg benieuwd of mijn huid er wat anders uit zou zien. Je doet volgens Lush trouwens zo'n 3 tot 5 keer met dit masker, ik doe er echt veel vaker mee en vries altijd blokjes in om te voorkomen dat 'ie over de datum gaat:)


Ik vind kleimaskers sowieso altijd lekker aanvoelen op mijn huid en ook deze geeft een fijn gevoel. Ik vind 'm niet erg reinigen, dat word ook niet beloofd maar dat is schijnbaar toch iets wat ik in een masker zoek want ik mis een fris gevoel. Het masker voelt vooral erg verzorgend aan en mijn huid ziet er oprecht wat strakker uit na gebruik, gedurende de dag word dit effect wat minder. Ik merk dat het ook psychologisch werkt; ik voel mij wat fitter en met een laagje make-up lijken de fijne rimpeltjes voor even totaal verdwenen. Ik vind het een heel prettig en fijn masker maar ik mis echt het frisse en gereinigde gevoel. Het is echt afhankelijk van waar je naar op zoek bent in een masker maar een tegenvaller is dit in ieder geval niet. Het potje kost €11,65, daar krijg je 75 gram voor.
Wat is jouw favoriete masker van Lush?

Eerder probeerde ik al deze maskers van Lush:
- Don't Look At Me
- Brazened Honey
- Cupcake

2 opmerkingen:

  1. Ik heb ook eens een vers masker geprobeerd van Lush, wel heel lang geleden en het was volgens mij het Rudolph masker. Was heel fijn maar jammer dat het zo beperkt houdbaar is, wat ook wel weer logisch is natuurlijk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wel een beetje jammer dat het masker niet helemaal naar je wensen voldoet. Ik vind het ook fijn als een masker verfrissend is. Maar ik wist helemaal niet dat je ook de flesjes kon inleveren van Lush! Nu moet ik alleen nog even doorsparen want ik heb tot nu toe nog maar één leeg flesje..

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!