Food | Starbucks Mini Pistachio Cake

zaterdag 21 mei 2016

Het is geen maandag en dit is ook geen "echt" artikel (straks komt er gewoon een review online) maar toch wilde ik degenen die mij niet op Instagram volgen dit niet onthouden. Onlangs viel mijn oog bij Starbucks op bovenstaand gebakje; de Mini Pistachio Cake. Een limited edition voor de lente waarvan het onduidelijk is hoe lang 'ie blijft. Er werd mij een spongecake beloofd met een topping van citroencrème, pistache en eetbare bloemblaadjes.

Ik dacht goed na over een geldig excuus om taart te halen en vond er uiteindelijk een om zonder schuldgevoel van dit prachtexemplaar te genieten. Het cakeje zelf is een piepklein beetje droog maar in combinatie met de extreem smaakvolle en frisse topping is dit een van de lekkerste gebakjes die ik ooit gegeten heb. Ik heb er 's middags nog een gehaald omdat ik het gewoon niet over mijn hart kon verkrijgen om mijn vriend dit niet te laten proeven dus.
Absolute aanrader dus om even te halen voor ze weg zijn, hij kost overigens €2,95 en is dat wat mij betreft zeker waard!
Wie heeft 'm al op?

1 opmerking:

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!