Beauty | Opgemaakt Mei 2016 met onder andere Andrélon, Lush en Batiste

zondag 29 mei 2016

Ik had zo veel opgemaakt deze maand dat ik eigenlijk een video wilde maken. Uiteindelijk vond ik dat toch heel erg eng en heb ik alles na 6 pogingen maar weer verwijderd. Nog even een opgemaakt in artikelvorm dus, wie weet volgende maand een video! Ik maakte in ieder geval best wel veel op en laat jullie dat graag allemaal zien:)


Ik heb een beetje een haat-liefde verhouding met deze reiniger. Hij voelt niet heel lekker aan op de huid maar doet wel wonderen tegen onzuiverheden en irritaties. Ik heb 'm uiteindelijk met plezier opgemaakt en mijn huid is alleen maar bergafwaarts gegaan sinds 'ie op is. Absolute aanrader dus, je moet je wel even over het vreemde, warme gevoel heenzetten dat de substantie geeft. De volledige review kun je lezen door op de naam van het product te klikken:)

Deze crème vond ik geweldig! Hij is lekker vet maar veroorzaakt geen onzuiverheden en voelt superlekker aan op je huid. Hij trekt snel in en zorgt voor een super zacht huidje.

Sinds kort zijn er ook mini's verkrijgbaar van Batiste en dat is ideaal voor onderweg maar ze gaan wel echt snel op. Ik vind ze voor vakantie te klein maar wel ideaal voor een touch up onderweg. Op mijn social media kun je trouwens een mega Batiste pakket winnen, kijk dus zeker even op mijn Instagram of Facebook:)


Lush Tester R&B Conditioner 
Dit testertje was echt de ontdekking van de maand. De leave-in conditioner maakte mijn haar heerlijk zacht en glanzend en rook geweldig kruidig maar niet te overheersend. Ik vind 'm wel wat te vettig voor overdag en gebruikte 'm voornamelijk de nacht voordat ik het ging wassen. Een grote pot kost trouwens €20,80, best pittig dus.

Nivea Creme Smooth Shower Cream €3,49
Steef wilde graag bodylotion voor onder de douche en kwam hier mee thuis, het is soms ook wel erg moeilijk voor de mannen onder ons;) Ik heb uiteraard de echte bodylotion voor onder de douche voor 'm gehaald en ondertussen deze opgemaakt. Het was een prettige maar basic douchecrème met een neutrale en fijne geur. Lekker maar niet zo bijzonder dat ik 'n nogmaals zou kopen.

Nivea Onder de Douche Body Milk €5,99
Dit is inmiddels geloof ik de tweede fles die er doorheen gaat want we zijn hier thuis beide fan. Het is ideaal en makkelijk om je benen goed verzorgd te houden zonder al te veel moeite. Ik vind de flessen wel redelijk prijzig en ze gaan niet heel lang mee maar ze doen wel exact wat ze beloven.


Ik ben groot fan van Toothy Tabs omdat ze bij mij perfect werken voor het verwijderen van tandplak. Deze variant smaakte naar peper en naar pepermunt en was redelijk bijzonder maar wel goed te doen. Inmiddels zijn de verpakkingen én de smaken vernieuwd dus jullie gaan vast snel een vernieuwde review voorbij zien komen!

Schwarzkopf Zilvershampoo €2,25
Eén keer in de paar weken was ik mijn haar met zilvershampoo om de oranje gloed er uit te krijgen. Ik vind dit hele prettige shampoo en voor een zilvershampoo valt het uitdrogende effect best wel mee. Deze werkt snel, schuimt lekker en ik doe er mega lang mee, ideaal!

Dit was echt een mega harde en heavy scrub maar ik vond 'm wel erg lekker. Verder qua geur niet extreem speciaal maar lekker grove korrels en fijne verzorgende olie.


Rexona Maximum Protection Deostick €6,90
Ik was eerst heel erg blij met deze deo omdat 'ie mijn okseltjes écht de hele dag fris en droog hield. Helaas vlekt de deo extreem op je kleren en zat alles binnen no time onder de witte strepen, niet voor herhaling vatbaar dus.

Dit is niet de eerste fles die ik op heb gemaakt van deze shampoo en dat is niet voor niks. De shampoo heeft een lekker frisse geur en verzorgd mijn haar prima. Mijn dunne haar krijgt net wat meer textuur en blijft lekker lang schoon. Absolute aanrader én zeer regelmatig in de aanbieding!

Deze shampoo is nu volop op televisie en in de bushokjes dus ik was blij dat 'ie bij mij al een tijdje online stond, er komen echt veel mensen via Google voor deze shampoo. Ik vind 'm erg prettig in gebruik en kan de lijn jullie zeker aanraden.


Hopelijk vonden jullie het een beetje leuk om te lezen en ik hoor graag welke producten jij ook gebruikt! Ik heb natuurlijk geen drie shampoos opgemaakt in een maand maar ik gebruik altijd van alles door elkaar heen waardoor het kan voorkomen dat er ineens veel dezelfde soort dingen op gaan! Laat vooral weten of je volgende maand een video wilt zien, dar durf ik het misschien wel aan;)
Wat heb jij opgemaakt?

2 opmerkingen:

  1. Al die lekkere Lush dingen :D John Frieda vind ik zo fijn! Vooral die maskers. Wie weet volgende keer een video, ik ben benieuwd :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn is Batiste he! leuke lush items, ik kende er nog een aantal niet. Kokos boost van andrelon ben ik ook erg benieuwd naar, zie het overal langskomen! Pfoe ik heb ook best wel wat opgemaakt, tandpasta, wattenschijfjes, deo, douchegel, scrub ..

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!