Beauty | MUA Skin Define Hydro Primer

vrijdag 6 mei 2016

MUA komt met een leuke nieuwe lijn dit seizoen waarin het draait om de "no make-up look". Ze ontwikkelden drie producten met een lichtgewicht formule die zorgt voor een egale en frisse huid terwijl het lijkt alsof je geen make-up draagt. De producten hydrateren je huid en geven een fris gevoel en bevatten vitamine E en jojoba. Als grote primer-fan probeerde ik met heel veel plezier de Hydro Primer voor dit artikel.


Ik hou wel van een flinke laag make-up om mijn onzuiverheden te camoufleren maar ik vind het het mooiste als ik er dan ook uit zie alsof ik niet een halve fles foundation over mijn gezicht gegoten heb. Dat lukt me aardig, vind ik zelf tenminste, maar het is wel echt afhankelijk van mijn primer, foundation én op sommige dagen de toestand van mijn huid. 

De primer werkt verzachtend en heeft een water-basis, dit zorgt voor een gladde huid en een super fris gevoel.De primer heeft een gelly textuur en dat is zeker even wennen met "oppakken" maar het voelt inderdaad heel fris en luchtig aan op mijn huid. De samenstelling van de primer is zo ontworpen dat 'ie uit zichzelf de fijne lijntjes in je huid opvult wat zorgt voor dat mooie egale en natuurlijke effect. De foto's zijn trouwens niet onscherp maar de tekst op het potje wel, vandaar het gekke effect. 


 Ik moest even wennen aan de textuur maar ben inmiddels groot fan van deze primer. Aan de ene kant wil ik 'm bewaren voor de zomer omdat het zo lekker fris voelt. Aan de andere kant wil ik 'm nu elke dag gebruiken omdat het zo lekker is, dit word zeker een rebuy! Het ene kritiekpunt is eigenlijk niet eens een kritiekpunt: de primer trekt heel erg snel in door de verzorgende formule. Zorg dus dat je vooraf echt even een dagcrème of serum gebruikt om te voorkomen dat je huid de primer opslurpt. Fijn gevoel op de huid en een heel erg mooi effect, aanrader. Je vind deze primer voor €6,99 bij Kruidvat. Het product is samen met een foundation en poeder in deze lijn vanaf heden te koop.

3 opmerkingen:

  1. Hé zo cool, zo'n jelly-textuur! Precies nog niet veel gezien in dit soort uitvoering!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben eigenlijk niet zo'n mua fan! Ik had pas een vloeibare primer gekocht van het merk en die ruikt echt muf! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die jelly textuur lijkt me erg interessant

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!