Life | Instadiary April 2015

zaterdag 2 mei 2015

Tijd voor een overzichtje van april. April was niet echt mijn beste maand ooit maar het is gelukkig alweer mei, kijk je mee? Ik maakte al eerder een uitgebreid artikel over Antwerpen en over persbureaus, deze heb ik nu dus even geskipt:) Verder vind je heel veel lekker eten, rotmomenten maar ook veel hoogtepunten!

Hij stond al een tijdje op mijn lijstje en ik kocht 'n eindelijk; de Miracle Gel lak van Sally Hansen. Dit is by far mijn favoriete lak en kleur (tot ik de witte van Essie ontdekte) en een uitgebreide review vind je hier.

Pasen werd door omstandigheden niet heel erg gevierd. We aten samen thuis een lekker ontbijtje en genoten van de eitjes van Tony's Chocolonely.

Het overlijden van opa maakte april tot een hele heftige maand. We hadden een hele bijzondere band en hij heeft mij ontzettend veel geleerd. We hebben het nog ontzettend gezellig gehad de laatste dagen in het ziekenhuis, typerend voor onze band en fijn om zo mooi afscheid te kunnen nemen. 

Steven en ik hadden al maanden geleden geboekt en dat zorgde ervoor dat we na de crematie door reden naar Antwerpen. Misschien een beetje gek maar het voelde niet verkeerd en we hadden het echt nodig om er even uit te zijn, even met zijn tweeën ook. In Antwerpen zijn de macarons van Laduree vaste prik:) Ik probeer Steef nu over te halen om dinsdag ook even naar Antwerpen te rijden, i'll keep you posted;)

Dankzij de briljante tip van deze dame ontdekten wij de krokettenkraam op de Vreemdelingenmarkt. Bovenstaand zie je een aspergekroket met Hollandse garnalen, kan het perfecter?

Ik begon eindelijk met stage. Ik werk nu op een kinderboerderij met een groepje cliënten. De groep is leuk en het is heerlijk om de hele dag tussen de beestjes te lopen:)

Ik pakte yoga weer op dankzij een hele toffe workshop! Ik schreef meer over yoga, en wat dat precies voor je kan betekenen in dit artikel.

Het tennisseizoen is weer begonnen. Dat betekend voor mij heel wat uurtjes aan de kant zitten om Steven trouw aan te moedigen. Helemaal niet erg, we hebben een gezellig clubje en als de zon schijnt is het heerlijk!

Ik ben helemaal weg van de nieuwe lijn van The Body Shop, hier vind je een review.

Naast yoga en hoepelen ben ik zelfs gaan hardlopen. Eén keertje maar hoor, dat zorgde al voor veel verwondering in mijn omgeving. Het was best lekker zo in het zonnetje maar jeetje zeg wat is mijn conditie dramatisch. Ik kon mijn hardloopschoenen (1x gebruikt) ook niet vinden dus ging op mijn sneakers, lekker slim:').

Ik maak sinds kort thuis groene thee op een hele simpele manier. Mega lekker! Mocht je na deze foto toch nog instructies willen lezen dan vind je die hier.

Ik deed mijn witte Vans in de wasmachine en ze kwamen er uit met gele vlekken. Mocht iemand nog een briljante tip hebben dan hoor ik het graag. Ik weet inmiddels dat bleekmiddel ze waarschijnlijk roze gaat maken en dat groene zeep misschien de beste optie is maar ik vind het zo scary, dadelijk gaan ze nog verder stuk.

De nootjes van Mani, echt perfect. Ongezouten trouwens dus een extra portie mag;)

Ik ontdekte de perfecte nagellak, Blanc van Essie!

Het was natuurlijk Koningsdag. Ik had niet zo veel zin in een feestje dus at lekker thuis een oranje tompouce:)

Het was heerlijk weer dus we wandelden een stukje naar het strand. We namen dit handige tafeltje mee, zo leuk!

Ik ben benieuwd naar jullie april! Laat vooral weten wat jij voor leuks hebt gedaan:)
Volg je mij trouwens al op Instagram?

2 opmerkingen:

  1. Mooie en leuke foto's ! Mijn maag begon spontaan te rammelen van de macarons en dat kroketje. Vooral dat kroketje... Hmmm! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!