Food | Hero Fruit & Thee: Ijsthee was nog nooit zo fruitig

zaterdag 23 mei 2015

Hero staat natuurlijk bekend om de producten vol fruit. Leuk weetje: Ik woonde ooit naast de jamfabriek! Bij Hero geloven ze in de kracht van de natuur en besloten ze thee aan hun fruit toe te voegen. Dit resulteerde in een fruitig en verfrissend drankje met 100% natuurlijke ingrediënten. Ijsthee was nog nooit zo fruitig!

Alweer food, het is toch geen maandag? Ik kreeg de afgelopen week zo ontzettend veel producten binnen om te testen in de categorie food dat ik heb besloten om wat extra food-dagen in te lassen. Leuk die nieuwe producten maar als ik jullie dat pas over 3 maanden vertel is er weinig nieuws aan natuurlijk. Laat vooral even weten of je wel of niet zit te wachten op meer food op www.miratells.nl dan weet ik of ik me in moet houden of niet;)

De nieuwe ijsthee komt in 2 varianten. Witte thee met appel, framboos en vlierbloesem en Zwarte thee met appel, druif, citroen en gember.

Een kort lijstje met ingrediënten vind ik altijd positief, weinig zooi betekent dat vaak. Minpuntje vind ik dan weer de vruchtenpuree gedeeltelijk uit concentraat. Van concentraat hoeven de ingrediënten niet op de verpakking te staan en je weet dan dus niet wat er nou in zit. Dit zie je vaak bij vruchtensappen die dan eigenlijk niet helemaal natuurlijk zijn maar we geven Hero het voordeel van de twijfel.

 Het belangrijkste; wat vind ik er van? De rode variant vind ik niet zo, zeker niet vies maar gewoon niet mijn smaak, ik ben nooit echt van de rode sapjes geweest. De gele variant vind ik jummie! Ik was bang voor de gember maar deze is absoluut niet overheersend en precies goed gedoseerd. Deze variant vind ik écht lekker en enorm verfrissend:)

Hero Fruit & Thee is nu te koop voor een introductieprijs van €1, zeker het geld waard! Je vind ze bij de Kiosk en Julia's op het station.
Als je je foto van dit drankje deelt op Twitter met #verfrismoment  en #treinleven maak je ook nog eens kans op eeuwige roem met jouw foto in de Metro!
Ga jij ze proberen?

4 opmerkingen:

  1. Ik moet een beetje denken aan de 100% sapjes qua verpakking lijken ze er wel op. Deze varianten ga ik zeker eens proberen x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. de rode lijkt me wel lekker.
    Ik vind food artikelen heel leuk :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ooh ziet er lekker uit ! Ze lijken me allebei super lekker, moet ik niet vergeten te proberen zodra ik weer in NL ben <3

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!