Beauty | Unboxing Beautybox Maart

dinsdag 31 maart 2015

Zaterdag was het weer zo ver, de nieuwe Beautybox werd bezorgd!
Ik zit altijd vol spanning om 'm open te maken en omdat ze dit keer al aangegeven hadden dat er een fullsize Rituals product in zou zitten was ik helemaal benieuwd. De vorige editie bevatte ook al een fullsize Rituals en was voor de rest prima, kijk je mee naar deze maand?


Rituals Yin Bed & Bodymist €16,50
Een nieuw product in het assortiment van Rituals! De spray is kalmerend en ruikt naar lente, heerlijk voor het slapen gaan of na het verschonen van je bed. Ik vind 'm heerlijk ruiken maar ben niet van plan een review te gaan schrijven.

Davines Essential Hair Care Shampoo €11
Davines is een luxe salonmerk uit Italië waar velen razend enthousiast over zijn, ben benieuwd!  Ik vind het flesje niet super review waardig maar als jullie heeeeeeel benieuwd zijn beloof ik plechtig een review te maken.

Mario Badescu Seaweed Cleansing Soap €16/236ml
I love Mario Badescu! De nachtcrème met zeewier is hier thuis een absolute favoriet en ik vind het bijna jammer dat ik ook andere merken "moet" uitproberen. Ik was dus heel blij met een product van dit leuke merk in de box! Het is een milde reiniger voor dagelijks gebruik die de huid niet uitdroogt. Het zeewier-extract werkt ontstekingsremmend en de reiniger is geschikt voor alle huidtypen. Ik ben hier heel benieuwd naar maar review in principe geen samples. Mocht 'ie mega geweldig zijn dan horen jullie dat uiteraard.

Nails Inc. Gel Effect Nailpolish €16,60
Wat een heerlijk fel kleurtje! Deze gel look a like nagellak is mega populair onder celebrities. De nagellak glanst enorm en blijft lang zitten. Hier heb ik al foto's van gemaakt en een review geschreven as we speak, deze komt deze week nog online.

WOO Love Letter mini candle €4,95
Een geparfumeerd waxinelichtje die gemaakt is om te delen. Het lichtje en de verpakking doen mij een beetje Wereldwinkel-achtig aan en ruikt daar ook naar. Een beetje online onderzoek leert mij dat WOO ook wel een beetje Wereldwinkel-achtig is maar nog steeds vind ik bijna €5 bizar duur voor 1 waxinelichtje, ook al is het er een met geur.

Al met al best een prima box maar toch hoop ik dat de volgende box wat meer dan prima gaat zijn. Het kaarsje vind ik meer een extraatje en niet een volwaardig product. Mensen bestellen een beautybox en geen interieurbox. Maar, de Rituals en Mario Badescu maken het helemaal goed!
Wat vind jij van deze box?

5 opmerkingen:

  1. Vind dit best een mooie box! Soms twijfel ik ook weer om hem te nemen, maar wil eerst mijn voorraad een beetje opmaken x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zoals je al wist, vind ik 'm best tegenvallen..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oehh die Rituals bodymist lijkt me heerlijk!!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!