Life | Dawanda Woonaccessoires

vrijdag 20 maart 2015

Een (inmiddels niet zo heel) nieuw huisje vraagt natuurlijk om leuke accessoires. Ik vind het leuk om overal verschillende dingetjes vandaan te halen die toch bij elkaar passen. Inmiddels begint het al steeds meer ergens op de lijken.
Dawanda is een soort marktplaats voor handgemaakte en zelfontworpen producten. Ook wordt er vintage en DIY-materiaal verkocht. Designers uit heel Europa bieden hun zelfgemaakte spulletjes aan, inmiddels kun je kiezen uit meer dan 4 miljoen producten.
Ik kocht een schilderij en een antiek klokje!

Dit leuke klokje uit Rusland kocht ik via Dawanda bij een antiekhandelaar uit Bulgarije voor ongeveer €25. Op Dawanda heb je direct contact met de verkoper en kun je via de site op een makkelijke manier je vragen stellen.

Deze print komt uit Duitsland en kostte €10, exclusief lijst. Voor dit soort schilderijen zit je sowieso goed bij Dawanda, er is veel keus en er zijn mogelijkheden om je eigen ontwerp af te laten drukken.

Ik ben fan en kijk regelmatig tussen de woonaccessoires en printables. Ook voor Pasen is er nu een speciale afdeling vol mooie decoraties en andere paasspullen!

Waar koop jij het liefst je woonaccesoires?
Dit artikel bevat producten die ik gekregen heb ter review.

3 opmerkingen:

  1. Dat schilderij wil ik ook wel hebben! Leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk (vooral het klokje)..ik kende Dawanda nog niet, maar ga meteen even rondkijken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ah wat leuk zeg. Ik heb vandaag gesolliciteerd voor een stage bij DaWanda!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!