Body | Rose Hand Cream van Born Pretty Store

vrijdag 27 maart 2015

Tijd voor weer een review van de super budget webhop Born Pretty Store!
Dit keer probeerde ik een handcrème met rozengeur die je handen beloofd te verzorgen en hydrateren.
De handcrème kost, afhankelijk van de wisselkoers, €2,72 en word ongeacht je woonplaats gratis verzonden. Met de code "MIRAH10" krijg je 10% korting op een aankoop van de cosmetica afdeling. Ik probeerde al eerder wat producten uit deze webshop die meestal prima bevielen. Op deze grote Aziatische webshop vind je mega veel beauty producten met prima kwaliteit voor een klein prijsje. Heel leuk voor cadeautjes of om gewoon zelf lekker dingen uit te proberen!

De tube vond ik al te schattig, lekker roze en meisjesachtig! Toen ik de tube opende was ik verbaasd; een heerlijke, natuurlijke rozengeur! Dat de geur zo natuurlijk zou ruiken had ik niet helemaal verwacht voor deze prijs, lekker! De handcrème zelf is niet heel vettig maar verzorgd je handen prima en smeert goed uit. Hij trekt snel in en ik vind 'm ideaal om ook voor mijn nagelriemen te gebruiken.
Absolute aanrader!

Wat is jouw favoriete handcrème?
Dit artikel bevat producten die ik gekregen heb ter review.

2 opmerkingen:

  1. Je zou inderdaad geen natuurlijke geur verwachten uit zo'n kleurrijk flesje. Het is een super mooi flesje! Daar alleen al doe je het voor :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik gebruik zelf altijd de handcreme van RITUALS, zo lekker!

    -Marijke-

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!