Beauty | Essence Nudes

woensdag 4 maart 2015

Essence vind ik altijd al een erg leuk budget merk. Nu de nieuwe collectie vol leuke nude producten zit vind ik het nog leuker! Ik probeerde 3 producten, allemaal in fijne nude kleurtjes:)


Longlasting Lipstick Nude 02 Porcelain Doll  €2,39

Ik ben fan van nude lipsticks en was vooraf dan ook erg enthousiast over de kleur. Ik swatchte in de winkel alleen op mijn arm want er was geen tester. Essence beloofd een crèmige textuur en een langdurig resultaat.

De armswatch! Mooi, neutraal en flink wat pigment:)

De lipswatch! Oke..ik dacht dat mijn lippen redelijk verzorgd waren maar deze kleur laat echt werkelijk ieder rimpeltje en droog plekje enorm uitkomen. Hij dekt op gezonde lippen vast prachtig maar mij stond de kleur ook echt niet. Hij voelde wel fijn zacht aan maar verder geen succes.

Pure Nude Powder 10 Nude Ivory €3,59

Ik ben fan van de matterende transparante poeder van Essence. Deze heeft net dat beetje kleur wat ik soms mis. Echter, op mijn gezicht vond ik het geen succes. Het gaf een erg poederig effect ook al gebruikte ik maar een klein beetje. Op een gezichtsfoto zag je helemaal niks, ik blijf toch trouw aan de transparante variant.

I love Trends Nail Polish The Nudes 03 I'm Lost In You €1,89

 Sas lakte haar nagels, niet haar grootste talent maar toch lief dat ze wilde fungeren als handmodel aangezien ik net druk bezig was met het testen van Sally Hansen;)
Ik vind de kleur erg mooi en hij dekt lekker in 2 laagjes. Zoals ik van Essence gewend ben blijft hij redelijk wat dagen mooi qua chippen en glans. Toch wel mijn favoriet van de 3!

Niet alles was een even groot succes voor mij, hoe prachtige kleuren en producten het ook zijn. Laat je hier niet door afschrikken want make-up is én blijft natuurlijk ontzettend persoonlijk:) Ik ben nog steeds fan van Essence en vind het top dat tegenwoordig ook de goedkopere merken met de trends mee gaan.
Houden jullie ook zo van nude?

6 opmerkingen:

  1. Niet heel wauw.. Ik vind het lakje toch wel het leukst.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De lipstick vind ik niet zo, jammer van de poeder! Maar het lakje is wel erg mooi! X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oeps ja die lipstick... Jammer! Ik vind het lakje leuk.
    Groetjes Sabrina

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hmm jammer, ik vind het allemaal ook wat tegenslaan. Van die poeder had ik eerlijk gezegd meer verwacht.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb die lipstick kleur nog bij niemand mooi weten staan... Kleur 03 heb ik gekocht en is wel geweldig! :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!