Body | Lush Pot O'Gold Shower Jelly

zondag 29 maart 2015

Mijn badkamer raakt steeds voller met Lush producten. Ik probeer natuurlijk ook veel andere dingen uit voor de site maar zeker qua doucheproducten blijft ik toch terugkomen bij Lush. Voornamelijk door de bijzondere geuren denk ik:) Vandaag laat ik jullie een jelly zien met een hele speciale geur; de Pot O'Gold uit de Lente collectie!
Ik was altijd al gefascineerd door showerjelly's en gaf er in de winkel vaak een duwtje tegen hihi. Gek genoeg had ik er nog nooit een mee naar huis genomen, ergens leken ze me ook wat onpraktisch. Anyway, nu staat dit gouden wondertje dus te shinen in mijn badkamer.

Lush mengde onder andere vanille, sinaasappel, ananassap en mirre om tot deze hele speciale geur te komen die een beetje honingachtig aan doet. Zeker niet voor iedereen weggelegd maar ik vind 'm jummie.
Voor een pot van 250 gram betaal je €11,99 en het goedje is ook geschikt om je haren mee te wassen.

Oké de geur vind ik geweldig maar over de rest ben ik niet razend enthousiast. Als ik de showerjelly in zijn geheel gebruik komt er veel te weinig schuim vanaf, gebruik ik er een douchepuff bij dan schuimt het beter maar heb ik het idee dat hij razendsnel op gaat. Stukjes afscheuren vind ik onhandig en ook dan heb ik het idee dat ik super veel verspil, zonde want het is geen goedkoop product. Ook voor mijn haren vind ik de hoeveelheid schuim te weinig, zelfs met douchepuff.
Hij maakt je huid wel super zacht en laat een heerlijke geur achter, ook in je haar. Ik zou dus niet heel snel weer een jelly kopen, mits ik de geur net zo super vind als deze. Lush, mag hier een douchegel van komen?

Heb jij wel eens een shower jelly geprobeerd?

6 opmerkingen:

  1. Ik gebruik dit soort producten eigenlijk nooit, maar het ziet er wel super leuk uit haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij ziet er leuk uit maar spijtig dat je er zo weinig schuim enzo van hebt. Die Jelly moet gewoon schuimen. Punt! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het ziet er inderdaad erg leuk uit, maar mij lijkt het ook niet zo praktisch. Zeker als het amper schuimt.
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hij ziet er echt geweldig leuk uit, ben erg benieuwd naar de geur! Ik vind het moeilijk om te doseren met zulke dingen, dan is een flesje showergel gewoon veel makkelijker ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hij ziet er meeega uit, maar jammer dat hij je niet volledig overtuigd heeft. X

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik zou hem wel een keertje willen proberen, alleen voor de kleur! ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!