Nails | BoHo Nagellak ¨Tribu¨

dinsdag 30 augustus 2016


Na een lange zomer vol gellakjes zijn mijn nagels flink gegroeid en knoert hard. Ideaal om dus even lekker wat nagellakjes te testen. Eerder dit jaar koos ik dit kleurtje uit bij Solobiomooi, ik dacht dat ´ie grijs was maar hij bleek groen te zijn, iets wat me in de praktijk 100% mee viel.


BoHo maakt nagellak die voor 73% uit natuurlijke ingrediënten bestaat, in tegenstelling tot 100% chemische nagellak dus veel minder schadelijk voor je handjes. BoHo heeft verder een luxe en moderne uitstraling en lage prijzen. De nagellakken veroorzaken geen gele gloed en verstevigen je nagels, uiteraard zijn de lakjes dierproefvrij (zoals alles van BoHo) én vegan.


Zo in het flesje vond ik de kleur helemaal niks maar op mijn nagels kleurde die in twee laagjes zo mooi! Ik vind het prachtig dat de kleur op de nagels een stuk donkerder uit valt, mooi legergroen wat echt overal bij past. Natuurlijk ben ik nog niet van mijn grijs/nude geloof afgestapt maar dit is toch wel een leuke afwisseling.


Net als het vorige lakje dat ik probeerde van BoHo droogt deze snel en lakt het allemaal prima. Het lakje blijft mooi glanzen en raakt niet snel beschadigd, aanrader dus én zeker ook de moeite waard om even naar de andere kleuren te kijken. Je vind ¨Tribu¨ bij Solobiomooi voor €5,99.

2 opmerkingen:

  1. Jeetje wat zijn je nagels inderdaad lang, en mooi! Ik vind het een bijzonder kleurtje, heel mooi. Ik heb er eens 2 gewonnen en vind ze ontzettend fijn.
    liefs sabrina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zooooo mooi! Deze wil ik zeker hebben!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!