Body| REPOST: Clinique Aromatics in White

zaterdag 6 augustus 2016


Al tijden stond deze geur op mijn verlanglijstje maar steeds kwam het er niet van. Toen ik onlangs op het vliegveld een mooie aanbieding voorbij zag komen besloot ik dat het tijd was voor een cadeautje voor mezelf.
Aromatics in white is de opvolger van Aromatics Elixir, de eerste geur van Clinique die onder veel vrouwen zeer geliefd is. Ik heb 'm zelf ook en vind 'm heerlijk maar wel wat zwaar, niet geschikt voor alle gelegenheden. Aromatics beloofd wat toegankelijker te zijn en wat meer voor de vrouw van nu.


Topnoten van vioolblaadjes gecombineerd met amber achtige cistus en szechuanpeper zorgen voor een intense eerste indruk. Hartnoten van rozenwateressence, oranjebloesem en patchoelihart. Al deze bijzondere ingrediënten worden versterkt door basisnoten van ambergrijs, muskus en benzoine. Dit alles zorgt voor een mysterieuze en sensuele geur die opvalt maar niet overheerst.De verpakking is helemaal mijn smaak, strak, wit en rustig. De geur zelf is mijn absolute favoriet en ik ben ontzettend blij met deze aankoop. Hoewel de geur als warm word omschreven vind ik 'm toch echt een frisse noot hebben. Een hele draagbare geur voor alle gelegenheden maar toch ook een geur die heel erg anders is dan alle andere. Klein nadeel; hij blijft niet heel erg lang hangen, er zijn veel goedkopere geuren die écht langer blijven hangen, wel even bijsprayen dus gedurende de dag.
Ondanks dat toch een absolute aanrader en mijn favoriet van dit moment! In dit najaar komt ook Aromatics in Black naar Nederland, ik hoef jullie natuurlijk niet te vertellen dat ik sta te springen om die te gaan proberen:)
Je vindt 'm onder andere bij Douglas, je betaalt dan €46,80 voor 30 ml.


Waarom een repost?
In de zomer wordt mijn blog een stuk minder gelezen dan andere maanden. Omdat ik zelf ook een beetje wil genieten van de zomervakantie komt er niet elke dag een nieuw artikel online maar soms een artikel wat ik al eerder, minstens een jaar geleden, geplaatst heb. Indien nodig of relevant update ik het artikel, je vind dus geen reviews van producten die niet meer te koop of heel erg verandert zijn.

1 opmerking:

  1. Dit is inderdaad een super lekkere geur! Heb't zelf in een kleine versie in m'n tas gehad! Heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!