Beauty | Biomed Peel Me Up Peeling

donderdag 4 augustus 2016


Vandaag laat ik jullie een peeling zien op basis van fruitenzymen en ananas, deze peeling maakt je huid superzacht, schoon en ook gehydrateerd. Eignelijk gewoon een gezichtsmasker met als exztraatje een exfoliorende functie waardoor dode huidcellen verwijderd worden.


Biomed is een Duits merk dat medische skincare maakt en daarbij veel gebruik maakt van natuurlijke ingrediënten. In Peel Me Up is het percentage natuurlijke ingrediënten ruim 98%. Alle producten van Biomed bevatten geen parabenen, minerale parfum en zijn niet op dieren getest.


Een groot voordeel qua gebruiksgemak vind ik dat het masker maar vijf minuten in hoeft te werken. Ik vind het heerlijk om lekker de tijd te nemen voor een maskertje maar even snel tussendoor de douche is ook wel heel erg praktisch. Aan de peeling is echter wel parfum toegevoegd en het zou licht naar perzik moeten ruiken. De geur definieer ik zelf niet als perzik, het ruikt echt naar een crème van de apotheek maar het is zeker geen onaangename geur.


Qua peeling had ik 'm wat heftiger verwacht, hij voelt heel zacht en mild aan maar lijkt wel goed te werken. Hij irriteert niet op mijn huid en voelt aangenaam aan. Na gebruik voelt mijn huid vooral super zacht maar mis ik een beetje het schone en frisse gevoel. Een prima peeling die ook zeker geschikt is voor gevoelige huidjes maar als ik dan toch kritisch moet zijn mag het voor mij wel wat heftiger. Je vind 'm bij Biomed voor €14,99.

2 opmerkingen:

  1. Ik heb dus nog nooit iets van Biomed gebruikt, maar het lijkt me zo'n fijn merk. Daarnaast heb ik een gevoelige huid, dus wie weet is dit wel iets voor mij! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!