Beauty | Een nieuwe samenwerking + Unboxing eerste pakket!

zondag 14 augustus 2016


Vandaag geen heel uitgebreid artikel maar wel eentje met heel leuk nieuws; de komende maanden ga ik namelijk een nieuwe samenwerking aan! Onlangs kreeg ik een uitnodiging om Etos Friend te worden, dit houdt in dat ik elke maand wat producten van Etos toegestuurd krijg én die natuurlijk met jullie ga delen.


Mijn eerste pakket lag bij thuiskomst van vakantie op me te wachten en zat geheel in het thema skincare. Ik laat je zien welke drie producten er in de box zaten en kan ook al een eerste indruk geven, ik ben de producten namelijk al een aantal dagen aan het testen.


In de box zijn drie producten te vinden voor de jonge, onzuivere huid. Nou is mijn huid niet per se heel jong of extreem onzuiver maar ik heb wel zeer regelmatig last van onzuiverheden en vooral mee-eters lijken maar niet weg te gaan. De afgelopen dagen ben ik al begonnen met het gebruiken van de reinigings-gel, de reinigings-lotion en de matterende dagcrème. Opvallend vond ik dat de product vrij heftig zijn en me doen denken aan Clearasil, dat heftige vind ik wel fijn, zeker in de zomer met wat meer zweet en talg. De eerste indruk is dus positief, over een tijdje kan ik je hopelijk ook vertellen dat mijn huid er beter uit ziet.


Een positieve eerste indruk dus! Ik ga de producten meenemen op vakantie om ze zo goed te kunnen testen met warm weer en eind deze maand kunnen jullie de review verwachten én komt er weer een nieuwe box van Etos mijn kant op. Ik ben erg benieuwd of jullie al bekend zijn met dit soort producten van Etos en wat jullie ervaringen zijn.

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk! Ik zag je naam al op de lijst voorbijkomen. Zelf ben ik ook Etos Friend en van wat ik tot nu toe heb getest valt het niet tegen. Mooie foto's heb je gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuk, ben ook Etos friend :) Ben wel benieuwd hoe deze producten werken voor jou!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!