Life | April 2016: Events, ziek en veel pakketjes!

maandag 2 mei 2016

Ha lieve allemaal! April was een beetje een gekke maan voor mij. Er waren privé wat dingetjes die niet echt top ging waar onder mijn lichaam die erg weinig zin had om normaal te functioneren. Gelukkig was ik fit genoeg om nog een paar leuke dingen te doen en kreeg ik een kleine truckload aan pakketjes binnen:) Morgen kunnen jullie een foodreview verwachten, ik was nog niet klaar met mijn uitgebreide smaakkeuring;)


Tony's kwam met een taartjesvariant van de melk/popcorn/discodip reep. Het taartje viel een klein beetje tegen maar het idee is geweldig. Hij is nog verkrijgbaar tot 15 mei, bij de Bijenkorf:)


Ik had een super leuk event in Utrecht waarbij we langs diverse duurzame winkeltjes gingen. Eén van die winkels is het Kaufhaus; ik ben zelf niet echt  van de vintage maar het interieur van die winkel was echt geweldig. Andere toffe events deze maand moest ik helaas afzeggen, of de trein reed dramatisch of mijn lichaam had er geen zin in. Ik kan daar altijd enorm van balen en mee zitten maar de laatste tijd besef ik me dat ik er maar gewoon mee moet dealen.


Ik had nog wat liggen van Lush en kreeg ook twee dingen in een goodiebag, zo leuk! Inmiddels zijn twee van de drie producten al online gekomen, de laatste komt deze week. Eau Roma vind je hier, Prince via deze link.


Ook het bloggen ging met ups en downs, er kwam bijna een week niks online toen ik heel ziek werd maar inmiddels zit de flow er weer een beetje in. Er kwam wel heel veel leuks binnen om te testen waar onder deze toffe producten van MUA, ik probeerde ze allemaal en schreef er dit artikel over.


Ik was veel thuis, rustte veel uit en begon opnieuw aan Prison Break, inmiddels ben ik weer door alle seizoenen heen, oepsie.


Ik kreeg eindelijk mijn propedeuse en kreeg van lieve vrienden een Etos bon, ik vond dat zelf een heel goed excuus om een nieuw Essie lakje uit te kiezen; "In Stitches".


Ook van Catrice kwamen er heel veel leuke spulletjes binnen. Zo leuk om te zien dat budget merken ook steeds meer met geavanceerde producten komen! Ik probeerde alle producten uit en verzamelde ze in deze review.


Ik besloot de nepnagels van de Primark weer een nieuwe kans te geven en dat bleek een goed idee! De setjes kosten €1,50 en blijven zeker een week zitten, soms zelfs twee, ik vind ze geweldig:) Naast de korte nagels met printjes hebben ze nu ook langere in een puntige vorm, i like!


Ondanks dat het lente weer inmiddels al weer winterweer is geworden, kwam Starbucks toch met deze toffe bekers voor de lente, ik vind ze zo mooi! Ik schrijf dit op vrijdag dus hopelijk is het nu jullie dit lezen al wat beter weer. Mijn ultieme tip bij Starbucks is trouwens een soja latte met amandelsiroop, hemels!



Op de laatste dag van april had ik nog even een ultiem geluksmoment. Mijn favoriete salade was al een poosje van het menu af bij een eettentje hier in de buurt, ineens was 'ie weer terug!

Hoe was jullie april?

7 opmerkingen:

  1. Stitches is zo mooi! Die staat ook nog op mijn lijstje :) Balen dat je ziek was deze maand, dat komt echt nooit gelegen.. Ik was jarig in april dus dat was wel gezellig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De nagels van Primark vind ik echt verrassend mooi :-) Vervelend dat je je soms niet helemaal lekker voelde, maar goed dat je het weer zo herpakt hebt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Balen dat je lichaam er zo weinig zin in had. Ondanks dat heb je zo te zien toch wel wat leuke dingen gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat heb je toch prachtige nagels! Jaloers haha die van mij worden echt never ever zo lang. Mijn april heb ik afgesloten met een rekening voor mn auto van 500 euro en drie afwijzingen qua banen dus die maand sluit ik gelukkig af!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jouw nagels <3 gelukkig gaat het allemaal weer wat beter!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!