Beauty | Unboxing Beautybox April + Give-away!

zaterdag 25 april 2015

De Beautybox is weer binnen! Ik laat jullie de items van deze maand zien én je kunt iets (kleins) winnen!
Ik kijk altijd vol verwachting uit naar de nieuwe Beautybox iedere maand. De inhoud stelt vrijwel nooit teleur en zou deze maand extra feestelijk zijn!
Kom je alleen voor de give-away? Scroll dan even naar onder:)

Drs. Hans Schreuder-Scar Treatment Cream €34
Littekens van bijvoorbeeld operaties zouden met deze crème herstellen en de huid zou weer mooi glad worden. Ik heb nog nooit van dit merk gehoord maar ben zeer benieuwd. Ik heb flink wat littekens op mijn decolleté waar ik heel graag vanaf wil. Hopelijk kan Dr. Hans helpen! Ik twijfel nog even over een review dus hoor graag of jullie daar op zitten te wachten:)

Golden Rose-Terracotta Eyeshadow €11,95
Deze oogschaduw bestaat uit verschillende tinten en belooft een goede pigmentatie. In het doosje ziet het er in ieder geval prachtig uit, deze ga ik zeker reviewen!

Rexona-Maximum Protection Deodorant €7,11
Deze formule biedt 2x zo veel bescherming tegen transpiratie, hij beschermt wanneer nodig. Ik ben best wel honkvast wat betreft deodorant maar ga deze wel gewoon gebruiken.

Anatomicals-Tanning Lotion €8,95
Jippie, alweer Anatomicals! Ik ben een klein beetje heel erg fan van dit merk, voornamelijk door de verpakkingen, en was heel blij om te zien dat er álweer een item van dit merk in de box zat. Deze crème beloofd een mooie gebruinde huid, zonder te verschrompelen. Deze komt zeker nog voorbij in een review!

Herome-Koningslak €2,99
De perfecte hoogglans lak voor Koningsdag, voetbalwedstrijden of gewoon voor een vrolijke bui. Het lakje is verrijkt met Vitamine E, en droogt supersnel! Ik ben geen fan van oranje en draag op zijn meest een oranje shirtje met dit soort dagen, heel slecht. Omdat ik probeer te minimaliseren heb ik maar besloten om deze (lak) weg te geven aan een van jullie. Hij gaat niet meer op tijd binnen zijn voor Koningsdag maar je kunt 'm bewaren tot het EK/WK of natuurlijk gewoon nu al dragen:)
Wat moet je doen om te kunnen winnen?
- Laat een reactie achter dat je mee doet, inclusief een email-adres.
- Volg mij op Bloglovin, niet verplicht, wel leuk voor mij;)

Welk item uit de box spreekt jou het meest aan?

4 opmerkingen:

  1. De inhoud is opzich wel goed, maar ik ben nooit zo van die boxen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het leuk. Ik heb zelf de Deautybox. Uit jouw box spreekt de littekencreme mij het meeste aan omdat ik littekens op mijn onderbenen heb. Ik doe dus graag mee met de winactie! En ikmvolgde je al. x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke actie! Ik maak graag kans en ben erg benieuwd naar de tanning lotion (:
    Ik volg je ook op bloglovin' en mijn email adres is Jolijndoelman@gmail.com
    XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hi! Leuk dat je een winactie doet! Ik merk dat ik nu heel nieuwsgierig ben geworden naar die Tanning lotion. Ik ben namelijk niet zo bruin, en ik heb al vele zelfbruiners geprobeert, maar ze werkte allemaal niet. Deze misschien wel? Ik volg je al op bloglovin en op Instagram. Mijn e-mail is: blom.polderman@gmail.com
    Kusjes!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!