Body | Lush Avobath

donderdag 16 april 2015

Ook dit groene schatje ging vorig weekend mee naar Antwerpen. Veel mensen waren lyrisch over de bal. Mij sprak 'ie nooit heel erg aan maar toch vond ik dat ik 'm eens moest proberen. 

Een verfrissende bruisbal die voor flink wat energie zorgt. Een flinke dosis avocado, olijfolie en de geur van citroen. De bal kost €4,95 en is te vinden in het vaste assortiment van Lush.
In principe is de bal bedoeld voor één keer gebruiken maar hij is groot genoeg voor twee keer badderen.

De geur vind ik geweldig, super verfrissend en absoluut mijn smaak. De bal zelf bruist als een gek, echt de "wildste" bruisbal die ik ooit geprobeerd heb. Verder qua kleur niet heel bijzonder maar wel mooi. Het water word heldergroen/blauw, een beetje zee-achtig. Het is inderdaad een opwekkende bal maar dat komt naar mijn mening vooral door de geur.
Ik zou een geur als dit liever in een douchegel gebruiken omdat ik van een bad altijd zo slaperig wordt. Niet voor herhaling vatbaar dus maar als je niet na 10 seconden badderen in slaap valt wel een aanrader!
Word jij ook zo moe van een bad, of vind je het juist verfrissend?

2 opmerkingen:

  1. Leuk dat je hem tóch heb getest! Ik heb zelf geen bad maar weet nog wel van vroeger dat ik er altijd heel moe van werd. Daarnaast heb ik er niet zoveel geduld voor haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben hier nog steeds heel benieuwd naar! Hij klinkt wel heel lekker haha!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!