Body | Lush The Icing On The Cake Shower Smootie

vrijdag 16 oktober 2015

Ieder jaar kijk ik weer uit naar de wintercollectie van Lush. Dit jaar hebben we in tegenstelling tot vorig jaar geen bad, misschien maar beter ook want de bruisballen waren onweerstaanbaar. Omdat ik anders helemaal los ga moest ik zelf thuis al kiezen wat ik ging kopen en ik besloot voor deze shower smootie te gaan, ook wel roulade genoemd. Op de foto's van Lush was 'ie ontzettend mooi, in het echt al wat minder en op mijn foto's moet ik iedere keer aan een worst denken. Ik heb nu spijt dat ik geen mooier product heb gekozen om te fotograferen, kennen jullie dat?



Deze worst (haha) gebruik je in de douche als spons of je breekt er stukjes af om je mee te wassen. Hij heeft een zoete geur met onder andere sinaasappel en limoen voor een frisse "touch". Kastanjepuree en amandelboter maken de roulade super zacht voor je huid en zeer geschikt voor winterse droge velletjes.


Ik vind de geur heerlijk, lekker zoet maar niet te chemisch zoet, heel fijn! Het fruitige ruik ik niet echt, eerder een soort notengeur. De roulade is zoals beloofd erg verzorgend en mijn huid is na het douchen ontzettend zacht, ook blijf je de geur nog een hele tijd ruiken.
Ik vind het niet een van de mooiste  en lekkerste producten van Lush maar qua verzorging vind ik het wel een aanrader:)

Je vind 'm bij Lush online en offline voor €7,95 per 100 gram. Bovenstaand stukje is ongeveer 70 gram.

3 opmerkingen:

  1. Jammer dat dit een van de minder fotogenieke producten van Lush is, maar ik ben toch blij dat je deze gekozen had. Ik heb er nog maar weinig reviews van gezien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er niet slecht uit, al heb ik deze toch zelf niet gekocht! :-) Ik weet niet wat ik heb, maar van die smoothie-achtige producten zijn nu eenmaal niet echt iets voor mij!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind dat je er nog best mooie foto's van hebt weten te maken. Ik zou er zo een hapje uitnemen ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!