Beauty | Nivea Verfrissende 2 in 1 Reinigingsmelk & Tonic

dinsdag 20 oktober 2015

De laatste maanden ben ik heel streng voor mezelf; niet meer naar bed zonder mijn gezicht te reinigen, hoe laat het ook is en hoe moe ik ook ben. Ik hou me er bijna altijd aan en mijn huid ziet er dan ook stukken beter uit, als vanzelfsprekend gaan de producten natuurlijk ook wat sneller nu en heb ik meer kans om nieuwe producten te proberen. In dit artikel laat ik jullie een 2 in 1 product zien van Nivea; een reinigingsmelk en tonic in 1. Nou sluit in mijn reiniging altijd af met een tonic dus deze combi klinkt voor mij ideaal!


De formule belooft je make-up grondig te verwijderen, onzuiverheden te verminderen en je huid goed te verzorgen. Lotusextract verfrist en verzorgt door de van nature aanwezige vitaminen, dit zou er voor moeten zorgen dat je ondanks de intense reiniging toch een rustige en verzorgde huid hebt. Je kunt het product gewoon aanbrengen en in masseren met een watje, je hoeft het niet te verwijderen.


Ik ben verre van enthousiast over dit product en dat gebeurt niet heel vaak. Allereerst vind ik 'm niet heel reinigend; na 4 watjes vol lotion komt er nog steeds vuil van mijn huid. Ten tweede vind ik 'm ook niet zacht; ik heb absoluut geen gevoelige huid maar meteen na het eerste watje slaat mijn huid al rood uit en voelt het branderig aan. Of Nivea hier de plank mis slaat of dat er iets in zit waar mijn huid niet tegen kan dat durf ik niet te zeggen, ik vind het in ieder geval geen aanrader.

Je vind dit product bij de drogist voor ongeveer €3,15.

3 opmerkingen:

  1. Jammer dat hij zo tegenvalt, was wel benieuwd naar deze van Nivea, maar denk dat ik hem toch maar laat staan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat jammer zeg dat het zo tegenvalt! Ik heb zelf ook een gevoelige huid. Goed om te weten dat ik dit niet hoef te proberen!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!