Life | 10 tips voor een productieve zondag

zondag 28 juni 2015

Het is weer zondag, lekker weer, je bent een beetje lamlendig maar toch moet er een hoop gebeuren voor morgen. Ondanks dat luieren heel verleidelijk is ga je vandaag ook écht wat voor elkaar krijgen. Bij deze mijn 10 tips!

- Hoe moe je ook bent, sta op tijd op, je kunt altijd nog een middagdutje doen.
- Kleed je aan en maak je op. 
- Maak een lijstje en doe de vervelende dingen eerst.
- Eet en drink regelmatig.
- Gun je zelf pauze maar hou het ook écht bij één aflevering op Netflix.
- Laat je niet verleiden door de rest van je huisgenoten die in de tuin liggen te bakken, met cocktails.
- Tussen verschillende klusjes door ruim je steeds 8 items op. Dat klinkt raar maar 8 spulletjes heb je zo verzameld en het kost je maar een paar minuten. Aan het einde van de dag scheelt het zo veel!
- Als je saaie verslagen moet typen voor school, werk dan aan ieder vak een half uurtje, de afwisselingen maakt het (iets) minder saai.
- Doe wat spieroefeningen tussendoor, zo blijf je actief en kak je niet in.
- Beloon jezelf aan het einde van de dag met sushi of iets anders lekkers wat eigenlijk te duur is, zo heb je de hele dag een doel om naar toe te werken!

Wat is jou tip om productief te blijven?

2 opmerkingen:

  1. Handig artikel! Deze zondag is voor mij een zondag met geen toegevoegde waarde, haha. Echt totaaal geen productieve dag. Maar oke, volgende zondag word het wel! Leuk artikel.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De tip van 8 spulletjes per keer opruimen lijkt me echt handig! Ik doe graag alles in één keer tegelijk waardoor ik aan het einde her en der dingen schoonmaak / opruim en dat voelt alsnog chaotisch.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!