Body | The Body Shop Virgin Mojito Limited Edition

vrijdag 19 juni 2015

Toen ik het nieuws hoorde over de nieuwe lijn van The Body Shop was ik enthousiast, toen ik de producten binnenkreeg was ik hysterisch, in ieder geval over de geur. TBS komt deze zomer met een lijn in de heerlijke zomerse geur van een Virgin Mojito, ik probeerde 3 producten:)

Ik kreeg een giftsetje ter waarde van €21 met de volgende inhoud:
- Shower Gel 250ml
- Body Butter 50ml
- Bodyscrub 50ml
- Groene douchepuff

De Virgin Mojito collectie heeft de geur van zoete limoen en frisse munt en belooft hiermee het ultieme zomergevoel op te wekken.
De lijn bestaat, naast de producten die ik probeerde, uit een body sorbet en een body splash.

 Jullie lazen het al maar ik ben lyrisch over de geur, echt de beste die ik ooit geprobeerd heb en ik hoop dat deze toegevoegd gaat worden aan het vaste assortiment.
Verder is de douchegel prima, niet uitdrogend en lekker schuimend. De bodyscrub heeft erg fijne korrels, is fijn in gebruik maar mijn potje leek maar half vol te zitten. De bodylotion is enorm romig, voor de zomer vind ik een sorbet fijner maar hij hydrateert goed en vooral lang. Alle producten ruiken heerlijk zoet en fris, een perfecte balans die je echt doet denken aan vakantie!

Ik ben nooit echt fan geweest van de kwaliteit van TBS, vond het altijd prima, niet slecht maar ook niet geweldig. Voor de geur zou ik deze producten absoluut opnieuw kopen!
 Heb jij deze geur al geroken in de winkel?

3 opmerkingen:

  1. Ik moet zeggen dat ik elke keer iets mee wil nemen maar het dan toch laat staan. Misschien toch echt een keer proberen!

    elisabethsmusthaves.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben zo enthousiast over deze lijn!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!