Food | Pocky Almond Crush

maandag 23 november 2015

Als er een nieuwe Jamin in je woonplaats opent dan begrijpt iedereen natuurlijk dat ik vooraan de rij stond met mijn pinpas en aanhanger. Ik werd heel erg blij van al die bergen snoep en nog een beetje blijer van het schap vol Amerikaanse en Japanse dingetjes. Ik nam deze chocosticks met amandel mee uit het Japanse schap! Goedkoop zijn de sticks niet; je betaald €2,50 voor 12 sticks, verdeelt over 2 zakjes. Verder vond ik Jamin trouwens wel best goedkoop, dit zal wel aan het importeren liggen. Deze soort stokjes zullen jullie wel kennen en ze zijn er in veel verschillende varianten, de een wat spannender dan de andere. Deze variant deed me een beetje denken aan een magnum almond; melkchocolade met stukjes amandel.


Ik vind ze ontzettend lekker en gek genoeg smaakt de amandel best wel vers en crunchy, precies zoals bij een magnum. De stokjes zijn krokant, de chocolade romig en de verhoudingen zijn precies goed. Jammer alleen dat het echt heel prijzig is, hierom zou ik deze variant niet snel opnieuw kopen maar eerder kijken of ik het zelf kan maken. Die €2,50 zou ik dan eerder uitgeven om een wat gekkere smaak te proberen!

2 opmerkingen:

  1. Leuk dat de Jamin ook Japans snoep heeft. Deze stokjes lijken me lekker, maar vind ze wel duur voor de kleine hoeveelheid

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!