Beauty | Opgemaakt Oktober 2015 met onder andere The Body Shop, Gosh en Demalogica

zondag 1 november 2015

Voor het eerst een opgemaakt artikel op Mira Tells! Afgelopen maand verzamelde ik de producten die ik op maakte (sommige vergat ik te bewaren) en vandaag laat ik ze jullie zien. Ik vertel kort wat ik ervan vond én bij sommige producten kun je doorklikken naar een review:).


Garnier Olia Haarverf 10.0 €11,99
Ik verf ongeveer 1 keer per maand mijn haar blond. Ja, ik weet dat dit vreselijk slecht is maar met de juiste verzorging overleeft mijn haar dat wel. Ik gebruik al jaren dezelfde verf en vind deze ontzettend fijn, ook issie een stuk minder schadelijk dan andere producten om thuis te blonderen.

Rexona Ultra Dry Mini
Deze vond ik wel prima maar niet heel bijzonder. Ik blijf toch bij mijn vaste deo van Dove maar deze was wel fijn voor onderweg!

Nivea Oogmake-up Reinigingslotion €3,99
Deze vond ik prima. Hij irriteerde niet en verwijderde mijn make-up goed. Niet heel erg bijzonder maar gewoon prima. Ik zou 'm niet nog een keer kopen, puur omdat ik het leuk vind om andere dingen te proberen.


Lovea Haarmasker €1
Dit bio haarmasker nam ik ooit een keer mee uit een bak bij de Primark en ik was 'm eigenlijk een beetje vergeten. Hij bleek ontzettend fijn te zijn en mijn haar glansde mooi na gebruik, deze zou ik zeker opnieuw willen. Een heerlijk product en met dit zakje kon ik ongeveer 2 keer doen.

Gosh Primer+ €16,99
Deze primer heb ik al een hele tijd, de review vind je via deze link. Ik vind deze erg prettig voor mijn huid en zou 'm op zich best opnieuw kopen, ik vind de prijs wel vrij hoog.


The Body Shop Vitamine C Scrub €19
Deze vind ik niet super lekker in gebruik maar hij doet wel wonderen voor mijn huid. Ik maakte er een review over, daar kom je via deze link. Ik zou 'm niet opnieuw kopen omdat ik denk dat er scrubs zijn die net zo goed zijn en wel wat lekkerder aanvoelen en ruiken.

The Body Shop Virgin Mojito Body Butter mini
Deze is helaas niet meer te koop maar gelukkig heb ik nog een reuze pot als back-up. De review vind je via deze link maar ik kan je alvast vertellen dat dit mijn absoluter aller-aller-lievelings product ooit is. Ik vind de geur zo ontzettend lekker en hij hydrateert echt een halve dag. Als ik mij 's avonds insmeer dan voel ik het de volgende ochtend nog. Mocht deze ooit terugkomen dan sta ik vooraan in de rij bij The Body Shop.


Dermalogica tester
Deze hydraterende crème van Dermalogica gebruikte ik 's ochtends en 's avonds en vond ik erg prettig. Hij is een beetje vet maar net niet te en verzorgd mijn huid goed. Mijn huid zag er rustig uit en voelde ook zo. Heel erg fijn én gelukkig heb ik nóg zo'n testertje, daar heb ik namelijk best wel lang mee gedaan:)

Colgate Max White One Mondwater €4,50
Deze vond ik qua smaak lekker, absoluut niet te sterk maar wel een lekker fris gevoel. Qua whitening heb ik nou niet het idee dat het enorm werkt helaas. Ik ben nu een variant van Listerine aan het proberen en ondanks dat die extreem sterk is heb ik wel het idee dat die iets beter werkt qua whitening.

Niet heel extreem veel maar wel wat leuke productjes, ik ben benieuwd of jullie het op deze manier leuk vinden om te lezen of toch liever een andere vorm zien. Ik ga mijn opgemaakte producten in ieder geval weer verzamelen de komende maand:)

1 opmerking:

  1. Wat heb je lekker veel opgemaakt! Ik vergat de producten ook altijd te bewaren hoor haha vandaar dat ik maar niet meer dit soort artikelen schrijf :)

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!