Beauty H&M Clean Canvas Lip Scrub

dinsdag 18 augustus 2015

 
Vanaf het moment dat het nieuws over de nieuwe beautyproducten van H&M kwam was ik nieuwsgierig. Toen het vlak voordat ik naar Roemenië vertrok dan eindelijk zo ver was moest ik natuurlijk meteen wat bestellen. Toen ik afgelopen vrijdag thuis kwam lag mijn pakketje met onder andere deze lipscrub op mij te wachten:)
Ik ben trouw fan van de lipscrubs van Lush maar wilde toch een keer iets anders proberen.
H&M vernieuwde onlangs het volledige assortiment beauty producten, zowel de formules als de verpakkingen werden aangepakt en er zitten ontzettend veel mooie producten tussen!

De verpakking is helemaal mijn ding, de uitstraling is luxe, simpel en helemaal mijn smaak. Qua informatie mag de verpakking van mij nog wat uitgebreider, de ingrediënten staan er wel op maar welke smaak de lipscrub moet voorstellen kan ik nergens vinden. 

Hij is wel wel oke maar wel totaal anders dan de scrubs van Lush. Deze scrub heeft weinig korreltjes en is dus zeer mild, net wat je fijn vind, ik vind een grove scrub altijd wel prettig. Hij voelt olieachtig aan met een beetje korreltjes, je lippen zijn enorm verzorgd en een beetje gescrubd. Normaal breng ik na het scrubben nog een lippenbalsem aan, dat vind ik bij deze niet nodig. Het scrubgebeuren mag van mij nog wel wat meer, het oliegebeuren vind ik heel prettig, dat heeft Lush dan weer wat minder.

Als je van milde scrubs houd, een absolute aanrader! Je vind 'm bij H&M voor €7,99.

11 opmerkingen:

  1. Zo typisch, ik heb deze scrub ook en soortgelijke foto's om te publiceren haha.. Ik vind hem fijn maar had ook liever een iets meer grove korrel gehad!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk zeg! Ik ga hem ook eens opzoeken!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt niet slecht, maar voor 2 euro meer heb ik dan toch liever the real deal van Lush! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lijkt mij een heel erg fijn product! Ben benieuwd, mooie foto's ook.

    Liefs! Evelien

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zo! Flink prijsje ook, voor H&M. In dat geval blijf ik toch ook liever bij Lush..wat een boer niet kent....x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik kijk eigenlijk weinig bij de H&M naar beautyproducten, de volgende keer toch eens wat nader bekijken. Ik heb ook de lipscrub van Lush. Doe er een eeuwigheid mee (in die zin dat ik het gewoon vergeet en alleen gebruik als ik lipstick op ga doen...)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Lijkt mij een fijne scrub! Al hou ik zelf persoonlijk ook wel meer van de iets grovere scubs.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. I k kan niet bij je andere artikel reageren m aar waarom maak je nooit een ooglook? Beetje incompleet en lijkt vaak bij artikelen of je er makkelijk van af wil maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik ben nog op zoek naar een lipscrub! Ik zou denk ik toch liever die van Lush willen omdat die wat meer scrubt.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!